Jon Ola Sand, şef în cadrul Eurovision, a declarat că European Broadcasting Union (EBU), compania care se ocupă de organizarea Eurovision, nu a confirmat niciodată că Madonna va susţine un concert în cadrul concursului.

”Dacă nu avem un contract semnat, ea nu poate cânta pe scena noastră.

Suntem într-o situaţie puţin ciudată. Avem un artist care îşi doreşte să cânte la Eurovision, şi pe care noi îl dorim pe scenă, însă pentru asta trebuie să avem un contract semnat.

Încă negociem, dar dacă un contract nu este semnat în aceste zile, ea nu va urca pe scenă”, a declarat Jon Ola Sand.

Prima semifinală a concursului Eurovision 2019 are loc chiar azi, marţi, 14 mai. Cea de-a doua semifinală, cea în care cântă şi reprezentanta României, Ester Peony, va fi joi, 16 mai. Madonna ar trebui să cânte în marea finală, care va avea loc sâmbătă, pe 18 mai.

Dacă Madonna, care cel mai probabil în acest moment negociază, nu va cânta, atunci nu se știe cine va urca pe scenă în locul ei, organizatorii neavând un plan B.

Anunţul potrivit căruia Madonna va cânta pe scena Eurovision a fost făcut în luna aprilie de managerii ei. Conform acestora, cunoscuta artistă ar urma să cânte două melodii: una de pe albumul ”Madame X” şi un hit din perioada anilor ’80, cel mai probabil ”Like A Prayer”.
Vezi și Detalii despre show-ul pe care îl va oferi România la Eurovision, în Israel: ”Este prima dată când Televiziunea Română a investit serios în efecte speciale de scenă. Până acum ne-am dus ca nişte săraci acolo”

Citește și: