Frumoasa Medeea Marinescu, interpreta Mirabelei din film, a rămas în lumina reflectoarelor şi este astăzi, la 43 de ani, o actriță renumită,  putând fi urmărită în numeroase piese de teatru.

Alături  de interpreta „Veronicai”, Lulu Mihaescu, și interpretul Pistruiatului, „Costel Băloiu”, Medeea a fost unul din copiii minune ai filmului românesc care, spre deosebire de ceilalți, o dată cu trecerea anilor, nu s-a pierdut în uitare,  ci a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film din generația ei.

Medeea MarinescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Medeea Marinescu este o actriță de succes

Din 2008 este căsătorită cu actorul George Dăscălescu, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare, iar cei doi au împreună un băiețel, în vârstă de 8 ani, pe nume Luca. Anul trecut, Medeea a primit din partea Ambasadei Franței  Ordinul Național de Merit în grad de Cavaler.

Citește și: S-a întors roata! Prințul Charles simte pe pielea lui cum e să fii înșelat. A fost pus de soţie într-o situaţie stânjenitoare

Destinul Mariei, interpretată de Gilda Manolescu, s-a sfârșit brusc

În timp ce „Mirabela” se bucură de succes în carieră, cealaltă micuţă din film, Maria, interpretată de Gilda Manolescu, a dispărut din atenţia publicului, iar aceasta  a avut un destin tragic ce a fost frânt brusc.  Ea  nu a apucat să se bucure de succesul filmului în care a jucat pentru că a plecat din România imediat după premiera pelicului, în anii ’80. Împreuna cu mama sa, care se măritase cu un neamt, şi cu bunica, s-au stabilit în Germania.

Gilda a murit în anul 2009, într-un accident de maşină. Avea doar 34 de ani, conform unui ziar monden.

„Am încercat să iau legătura cu ea însă nu am reuşit. Gilda a murit. Am aflat după ce am primit un telefon de la cineva care era prieten cu mama ei. Am fost şocată”, declara, în urmă cu câţiva ani, Medeea Marinescu, colega Gildei Manolescu din filmul lui Gopo.

Citește și: