Celebrul sportiv jamaican a fost cândva foarte apropiat prințului Harry (37 de ani) de care devenise de nedespărțit, însă din păcate, acesta recunoaște că acum nu au mai vorbit de mult. Totul s-a schimbat din momentul în care roșcovanul a cunoscut-o pe Meghan Markle.

„ Cred că relația lui (cu Meghan Markle) a devenit faorte serioasă, foarte repede. Acum se bucură de viața de om însurat și a lăsat vechea viață în urmă. Nu am mai vorbit cu el de ceva timp, dar mi-ar plăcea să mai păstrăm legătură”, a spus Usain, regele atletismului.

În urmă cu 4 ani, Usain Bolt spunea că va organiza o petrecere a burlacilor de 3 zile pentru Ducele de Sussex. Sportivul Jamaican declara atunci că va discuta personal cu Meghan Markle pentru a o convinge, însă, în cele din urmă, petrecerea nu a mai avut loc.

Nu e prima dată când Usain face dezvăluiri despre prințul Harry. Acesta a mai declarat că ultima dată când l-a văzut pe Harry, la nunta unui prieten comun al lor, Tom Inskip.

„Harry este un prieten bun și mă bucur că este fericit. Când l-am întâlnit la nunta lui Tom, era tot numai un zâmbet și nu a fost meritul glumelor mele. A devenit clar tuturor că motivul principal e Megan! „, spunea atunci Usain.

Căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle a avut loc la 19 mai 2018 la capela St George de la Palatul Windsor.

Prințul Henry de Wales, cunoscut ca Prințul Harry, este al doilea fiu al Prințului Charles de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales, și Meghan Markle, o actriță americană celebră pentru rolul ei din serialul TV Suits, au început o relație în iunie 2016. Relația a fost recunoscută pentru prima dată public la 8 noiembrie 2016, când secretarul de comunicații al familiei regale a făcut o declarație oficială care se referea la „valul de abuz și hărțuire” îndreptat spre Markle.

La 27 noiembrie 2017, Casa Clarence a anunțat că Prințul Harry se va căsători cu Meghan Markle în primăvara anului 2018. Ei s-au logodit mai devreme în aceeași lună, la Londra, Prințul Harry dăruindu-i lui Megan un inel de logodnă personalizat realizat de Cleave and Company, alcătuit dintr-un diamant central mare din Botswana, cu două diamante mai mici din colecția de bijuterii a mamei sale.[

Cu toate acestea, la începutul anului 2020 ei au anunțat că renunță la rolul de seniori regali și se retrag din familia regală britanică pentru a se muta în SUA, dorindu-și să fie independenți financiar.