În al nouălea cer de fericire, artista a postat pe Instagram o fotografie alb-negru, lângă care a scris, simplu: ”Forever” și a adăugat o inimioară.

Ulterior, a postat o altă imagine, de această dată în culori, unde bijuteria poate fi văzută în toată splendoarea ei. Cântăreața e pozată în mașină, iar în brațe are un buchet imens de trandafiri albi.

artista-a-spus-daSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Așa cum era firesc, mesajele de felicitări au început să curgă. Felicitări”, „Să vă țină o eternitate”, „Casă de piatră. Sunt extrem de fericită pentru voi”, „Wow, ce bucurie. Felicitări”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Nicole Cherry le-a primit de la fanii săi pe rețelele de socializare.

În trecut, fanii lui Nicole Cherry, care are o relație de câțiva ani cu Florin, au observat un inel pe degetul artistei, însă, la momentul respectiv, cântăreața a explicat faptul că cererea în căsătorie nu a venit încă.

Astfel, în urmă cu ceva timp, cântăreața a declarat pentru urmăritorii săi că bijuteria pe care o purta atunci era una simbolică, nefiind o cerere în căsătorie oficială la momentul respectiv.

„Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja”, spunea Nicole Cherry în urmă cu ceva timp.

Vezi și Mai are două luni și-și va ține în brațe copilul. De ce nu s-a căsătorit Nicole Cherry cu iubitul ei

Citește și:

A murit Gunther din Friends, la numai 59 de ani. Actorul suferea de cancer

Cine e persoana care i-a înmânat arma lui Alec Baldwin? Anunțul făcut de actor