Cântărețul, care urmează să devină tată pentru prima oară, sarcina iubitei sale, Gina Pistol, fiind confirmată, a scris pe Facebook că se simte ”posac și obosit” în această perioadă. Nu are însă legătură cu ceea ce se întâmplă în viața lui, ci cu un rol.

”Luna asta am inceput-o prin munti, inregistrand un film: Odata pentru totdeauna. Joc rolul unui depresiv, iar cei de la machiaj m-au imbatranit cu vreo 10 ani. Ma trezesc la 5-6 si adorm dupa miezul noptii. Pentru ca filmez aproape in fiecare zi, nu prea pot sa mai ies din rol si sunt cam posac si obosit”, a scris el pe Facebook, postând și mai multe fotografii care îl înfățișează, într-adevăr, îmbătrânit.

Smiley-imbatranitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Așa după cum observă un prieten virtual, tocmai aceasta este diferența dintre un actor profesionist și unul amator, fapt pe care Smiley îl recunoaște și cu care este de acord 100%, după cum afirmă în comentarii.

Citește și:

George Burcea, un nou atac la adresa Andreei Bălan. Cum a reacționat artista

Dovada clară că nimeni din Familia regală nu o mai are la suflet pe Meghan Markle. Gestul care l-a rănit profund pe prințul Harry