În aprilie 2016, Patton anunța că este distrus de dispariția neașteptată a soției sale, Michelle McNamara, care a murit subit în somn. Însă, actorul, ce este tatăl unei fetițe, pe nume Alice, în vârstă de opt ani, a găsit puterea să-și refacă viața și și-a găsit consolare în brațele actriței Meredith Salenger . Cei doi au anunțat în urmă cu câteva săptămâni oficial că formează în cuplu, iar acum Patton a anunțat că se pregătesc de nuntă. Potrivit unei surse, ei au început să se întâlnească în urmă cu câteva luni, după ce le-a făcut cunoștință o prietenă comună, Martha Plimpton. „Sunt foarte fericiți. Au început să iasă ca prieteni, iar apoi lucrurile au devenit mai intime între ei”, a spus sursa.

Citește și: Toată lumea  a îndrăgit-o pe micuța Ruthie din „Al șaptelea cer”. Cum arată Mackenzie Rosman la 21 de ani de la apariția în serialul fenomen

A câștigat premiul Emmy și Grammy

Cu toate acestea, Patton susține că suferă încă foarte tare după pierderea soției sale și mama copilului lui. „Nu îmi voi reveni niciodată 100%, însă acest lucru nu mă va opri să trăiesc”, a spus actorul.

Patton Peter Oswalt s-a născut pe 27 ianuarie, 1969, în Portsmouth, Virginia, și este un cunoscut actor de comedie, și stand-up artist, celebrul pentru rolul lui Spencer Olchin din serialul „The King of Queens” sau vocea lui Remy în filmul „Ratatouille”. El este câștigător al unui premiu Emmy și unul Grammy.

Citește și: