Cel puțin așa demonstrează o nouă imagine postată de Roxana pe contul ei de Instagram. Ea a publicat o imagine în care stă pe locul din dreapta al mașinii cu picioarele întinse, iar un bărbat, aflat la volan, își pune mâna pe un picior. Fanii curioși au întrebat imediat cine e bărbatul: „Ups. Cine te ține de picoare”, a scris unul dintre internauți. Ciuhulescu nu s-a sfiit și a răspuns imediat: „Cine mă merită”, însă  nu a oferit alte detalii despre acesta.

 

roxanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor de la Pro TV, a anunţat că divorţează de Mihai Ivănescu, după o căsnicie de 10 ani.  Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de nouă ani, iar vedeta a făcut anunțul pe 15 iunie printr-o postare pe Facebbok și pe blogul ei personal.

Citește și: Cea mai demențială poză. Cum s-a pozat Liviu Vârciu cu fiica lui. E un tătic perfect

Roxana Ciuhulescu a divorțat după 10 ani de căsnicie

„Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcţie decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după zece ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ce mă priveşte, îmi voi continua viaţa, dedicându-mă creşterii fetiţei noastre şi hobby-urilor cu şi fără motor care mă definesc ca persoană. Acestea sunt singurele declaraţii pe care le dau despre acest subiect. În speranţa că îmi va fi respectat dreptul la viată personală, rog toţi colegii din presă să înţeleagă că am dreptul la intimitate. Vă doresc sa aveţi parte de tot ce nu puteţi cumpăra cu bani: sănătate, fericire şi dragoste“, a mărturisit Roxana.
Citește și: