În urmă cu 10 ani, în această zi, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au spus „Da”, iar azi actrița a făcut acest anunțSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Citește și: Vești proaste! Starea de sănătate a actriței Olga Tudorache s-a agravat! Regina teatrului românesc fost mutată la Terapie Intensivă

Formează un cuplu de aproape 11 ani

Ei  formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și au o familie superbă. Deși au trecut 10 ani de când s-au căsătorit, Ioana și Alexandru se iubesc ca în prima zi și asta se vede, în fiecare zi, prin gesturile pe care le fac și prin felul în care vorbesc unul despre celălalt. Actrița a ținut să marcheze această zi specială din viața lor cu un mesaj emoționant.

„Acum exact 10 ani, am jurat să ne fim alături la bine și la greu. Ne-am ținut de cuvânt până acum și sperăm la încă 50 ?” #ioanaginghina #alexandrupapadopol#casnicie #10ani #aproape11”, a scris Ioana, pe Instagram, unde a publicat și o poză de la nunta lor.

Ioana Ginghină (40) și Alexandru Papadopol (42) s-au cunoscut în 2003 pe platourile de filmare de la Media Pro, pe vremea când jucau  în telenovela “Numai iubirea”, difuzată la Acasă TV. Însă povestea lor de iubire a început abia dupa trei ani, când filmau pentru “Daria, iubirea mea”. EI au fetiță, în vârstă de 10 ani, Ruxandra, care a venit pe lume la scurt timp după nuntă.

Citește și: