În ediția difuzată luni, 30 ianuarie, concurenții de la Survivor (PRO TV) s-au comportat ca într-un ring de box, dar nu au folosit pumni, ci cu vorbe grele. Codruța Began de la Războinici, salvată de două ori de public, de la eliminare, a început să fie privită ca o amenințare de către colegi.

vica-blochinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Codruța Began, pusă la zid de colegii Războinici

„Joacă un rol, cu mine a încercat de două ori o chestie: mă «înțeapă», apoi vine la mine, ne împăcăm, după care iar mă «înțeapă». Vreau doar să vadă oamenii, așa cum au văzut la Maria și au dat-o afară. Să vadă și la femeia asta, că așa o să ne scoată pe toți, pe rând, afară“, a declarat Andreea Moromete, în emisiune.

„Sunt și persoane în echipă care sunt de partea mea și care mi-au spus: «Codruța, ai o personalitate puternică, ai calități de lider». Asta îi deranjează pe anumiți băieți, care își doreau să devină lideri. Eu nu mi-am dorit să devin lider, am venit să-mi fac treaba. Dar, probabil, personalitatea mea deranjează“, a replica Codruța.

„Mi se pare că unii dintre noi trag cu dinții, în timp ce alții trag cu dinții de scuze“, a sărit Alexandra Porkolab, care a avertizat-o pe Codruța că nu mai au ce discuta de acum înainte. „Codruța, pentru mine ești un subiect încheiat. Este ultima oară când mai port un dialog cu tine, da?”

„Tu tot timpul încerci să ieși în evidență ca o pițipoancă de 16 ani. Ai 40 și ceva de ani, comportă-te ca atare“, a punctat, dur, luptătorul Alin Chirilă.

Scandaluri la Survivor. Doc, conflict cu Jorge la Faimoși

Un alt conflict a escaladat și în tabăra Faimoșilor. Vica Blochina, Doc și Jorge au multe de împărțit, însă Doc este mai vocal și mai „aprins”. „N-are ce să-mi facă, eu voi continua să fiu un om puternic pe traseu. El tot lent va rămâne. Eu sunt aici să fac istorie, nu sunt aici vorbe pe la spate și vrăjeli și discursuri fără inflexiuni verbale, teatru radiofonic. Am stat trei săptămâni bot în bot, ți-a zâmbit diavolul, i-ai zâmbit înapoi, eu nu mai pot să-i zâmbesc înapoi diavolului”, a declarat Doc.

„Știi ce-am observat  că face DOC? Mereu spune lucruri urâte despre cineva ca să se pună el într-o lumină mai bună, dar în momentul în care spune despre mine, spune mai multe despre el”, a replicat Jorge.

Kamara a întreținut și el un conflict cu Robert Moscalu de la Războinici. Cei doi s-au contrat de mai multe ori pe tarseu, apoi Kamara l-a jignit pe Războinic. „. Ești băiețel, nu băiat. Dacă vrei, uite, fii atent! După ce terminăm aici facem o luptă în cușcă noi doi… ca să vezi cât de slab sunt”, a spus Kamara.

Citește și: Cum l-a vrăjit Maria Lungu de la Survivor, pe Mihai Bendeac: „Sunt întreținută all inclusive”

Citește și: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor: „Copilul meu nu vorbește cu mine”. Cum arată, la 15 ani, fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Citește și: Maria Constantin, despre condițiile de igienă de la Survivor: „Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți”. Ce au avut voie să își ia de acasă

Citește și: De ce s-au umflat așa concurentele de la SURVIVOR? Un medic explică