Mariah Carey (53 de ani) a ieșit la film cu iubitul ei tinerel, dansatorul Bryan Tanaka (39 de ani). Dorind parcă să estompeze diferența de vârstă de 14 ani, dintre ei, diva muzicii pop s-a îmbrăcat ca la un banchet de final de liceu, cu temă disco.

Mariah Carey, în cea mai nefericită ținută

Rochia mini, mulată, pocnea pe formele ei și îți lua ochii cu paietele negre și aurii. Dresul lycra, care pare că nu avea mai mult de 50 DEN, nu îi complimenta deloc ținuta, ba din contră. Iar totul a culminat cu sandalele stiletto, cu toc de 12 cm, pe care solista a făcut ceva echilibristică. Însă tânărul ei partener a fost mereu acolo ca să o suțină și a ținut-o de mână, spre deliciul fotoreporterilor.

Mariah Carey și Bryan Tanaka au vizionat pelicula „Bros”, scrisă de Eichner și Nicholas Stoller. Acesta este primul proiect cinematografic care are o distribuție principală formată numai din persoane LGBTQ care joacă roluri heterosexuale. Pentru a-și arăta susținerea pentru comunitatea gay, Mariah a purtat și o jachetă în culorile curcubeului, tot din paiete.

Mariah Carey at the Whitby Hotel, New York, USA – 20 Jun 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mariah are o avere de 320 milioane $

Mariah Carey s-a născut la 27 martie 1969 în Huntington, New York, SUA, şi a debutat în muzica internaţională în 1990. Are o avere estimată la 320 de milioane de dolari. Ea a fost măritată cu producătorul muzical Tommy Motola (1993-1998) şi cu actorul Nick Cannon (2008-2016), cu care are doi copii, pe gemenii Morroccan şi Monroe, de 11 ani. Mariah Carey a câştigat două premii Grammy în 1990 pentru „Cel mai bun tânăr artist” şi „cea mai bună voce pop feminină”.

Citește și: Dieta cu care Mariah Carey a slăbit 32 de kilograme

Citește și: Anii ei de glorie au cam trecut, dar tot e plătită ca o regină! Uite cât primește Mariah Carey pentru o reclamă