Dintre ci șase copii ai cuplului, Shiloh, de 12 ani, e cel mai afectată de ruperea familiei. Iar la vârsta ei nu știe să-și gestioneze trăirile, așa că și comportamentul ei e unul haotic. ”Au trecut doi ani (de când Angelina și Brad s-au despărțit – n. red.) și ea încă suferă. E cea mai sensibilă dintre copii și e clar furioasă din cauza divorțului”, a explicat o sursă din anturajul fostului cuplu.

Potrivit acesteia, de la separarea părinților săi, din 2016, Shiloh se poartă foarte urât cu frații și surorile ei, pe care își varsă frustrările. ”În urmă cu câteva luni, Shiloh a fugit de acasă și, timp de mai multe ore, nimeni nici nu a observat”, a povestit sursa.

”Iar când e acasă, se bate cu frații ei. Pur și simplu dă cu pumnii îi ei! Shiloh își varsă frustrările pe ei. E o fată dură și așa se comportă”, a mai spus sursa.

Nu doar frații ei sunt ținta furiei lui Shiloh. Adolescenta are momente în care își ignoră cu bună știință și tatăl. ”Se comportă ca și cum l-ar urî câteodată. Refuză să vorbească cu Brad când acesta sună”, mai declară apropiatul familiei.

În afară de Shiloh, Brad, de 54 de ani, și Angelina, de 43 de ani, mai au cinci copii: Maddox, de 17 ani, Pax, de 14, Zahara, de 13, și pe gemenii Knox și Vivienne, de 10 ani.

Foto: Hepta

Vezi și Brad Pitt neagă zvonurile despre împăcarea lui cu Angelina Jolie: „Ultimii ani din viața mea au fost un coșmar”

Citește și: