Astfel, conform unui interviu pe care l-a acordat recent, Elle Macpherson e una dintre acele persoane care, dimineața, pe stomacul gol, consumă apă caldă cu lămâie, imediat după ședința de meditație de 20 – 30 de minute.

Vezi și 12 motive să bei un pahar cu apă caldă în fiecare zi

În plus, bea zilnic un shake, cu apă filtrată, cu pudră din 45 de legume bio. Așa se explică nivelul mare de energie, somnul de calitate și tenul tânăr, afirmă chiar ea.

 

”Pentru că fiecare legumă are beneficiile ei, încerc să consum de cât mai multe feluri în fiecare zi. De exemplu, varza kale este o sursă bună de fier și calciu, în timp ce broccoli, varza de Bruzeles, varza și spanacul sunt pline de Vitamina C”, explică Elle, mamă a doi copii.

 

Elle Macpherson trucuri de frumuseteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 În plus, vedeta a explicat că mănâncă ori de câte ori organismul îi cere. Peștele este sursa ei de proteine animale, pentru că nu se atinge de carne de pui sau carne roșie. De obicei, spune ea, mănâncă sardine cu salată din varză kale, semințe de floarea-soarelui și avocado.

 

Din meniu nu lipsesc nucile (12 – 15 pe zi), de aici luându-și 95% din cantitatea zilnică de acizi grași esențiali.

 

Cel mai mult mizează Elle pe un extract din coada-calului, pe care îl ia zilnic, pentru ten. Despre acesta se știe că reface și stratul de colagen.

 

Când are poftă de ”dulce”, modelul alege ciocolata neagră sau înghețata vegană.

Foto: Instagram

Vezi și cum își menține tenul Carla Bruni, pe care anii nu au schimbat-o deloc

Citește și: