După o relație de patru ani cu Phillipa Coan (32 de ani), de profesie psiholog, starul britanic și-a cerut iubita în căsătorie. Mai mult, cei doi au început planurile de nuntă, care ar urma să aibă loc în curând.

Logodna a fost confirmată chiar de Phillipa, care a fost surprinsă la cumpărături cu inel de logodnă cu un diamant uriaș. Prieteni apropiați ai cuplului au dezvăluit că nunta va avea loc în această primăvară, în luna mai,  în Franța. Starul din „ Sherlock Holmes” l-a rugat deja pe fiul lui cel mare, Rafferty (22 de ani), pe care îl are din mariajul cu Sadie Frost, să-I fie cavaler de onoare.

Phillipa CoanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În ciuda diferenței de vârstă de 14 ani dintre ei, Jude și Phillipa se înțeleg de minune. „Jude și Phillipa sunt împreună de câțiva ani și se înțeleg foarte bine, așa că noul pas în relația lor a venit natural”, a declarat sursa.

Jude Law este foarte îndrăgostit de Phillipa. El a declarant într-un interviu că este foarte fericit alături de ea. „Ea este doar a mea. Sunt foarte, foarte fericit. Relația noastră este extrem de private și cred că acesta este și motivul pentru care merge așa bine”, a spus actorul.

 

Citește și: