Alegerea lui e cu atât mai ciudată cu cât întotdeauna a fost foarte vocal legat de plăcerea sa de a consuma carne. În plus, a și criticat fățiș acest tip de alimentație care exclude produsele animale. Mai mult, într-o emisiune televizată chiar a obligat un vegetarian să mănânce carne, atrăgându-și multe critici. Pur și simplu l-a păcălit cu bună știință pe cel care urma să mănânce, asigurându-l că pizza pe care i-a oferit-o era doar din legume.

Bucătarul, unul dintre puținii din lume cu stele Michelin, a făcut anunțul pe Twitter, unde a postat o fotografie cu o pizza vegetariană, comenând: ”O să dau o șansă dietei vegane… Da, ați auzit bine!”.

Going to give this vegan thing a try … Yes guys you heard that right. Gx

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Decizia lui e una neașteptată din moment ce multe dintre felurile de mâncare ce-i poartă semnătura au la bază carnea, indiferent de tipul ei, ouăle și brânza.

Presa străină scrie că ar putea fi și o metodă de a promova noul business pe care l-a deschis Ramsey, unul ce presupune pizza făcută și vândută în stradă. Produsul a intrat pe piață la Londra marți.

Foto: Instagram

Vezi și Habar n-aveai ce băiat mare are unul dintre cei mai faimoși bucătari din lume. Și îi seamănă leit|FOTO

Citește și: