Viitoarea ducesă are un suflet mare, iar animalele, și mai ales cei doi câini ai ei, ocupă un loc foarte important în viața sa. Meghan Markle nu a renunțat doar la actorie pentru a deveni soție de prinț. A renunțat și la unul dintre câinii săi, Bogart, o corcitură între labrador și ciobănesc, acesta fiind prea bătrân pentru a putea zbura peste Ocean, în Marea Britanie. A fost lăsat în grija unui prieten, în Toronto, devenind membru al familiei acestuia. A renunțat la el cu inima îndoită doar pentru că nu avea încotro.

 

Cel de-al doilea câine, Guy, un beagle, a fost adus în Marea Britanie încă de anul trecut și a stat deja în carantină, așa cum cere legea. Din păcate, însă, nu se știe în ce circumstanțe, și-a fracturat două lăbuțe. E adevărat că e îngrijit de cel mai bun veterinat din regat, însă Meghan suferă mult, afirmă surse din anturajul ei și al prințului.

 

În mai multe interviuri recente, Meghan, în vârstă de 37 de ani și divorțată, s-a referit la cei doi câini numinhdu-i ”băieții mei”, spunând că înseamnă totul pentru ea.

caini Meghan MarkleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

De altfel, pe contul său de Instagram câinii ei sunt vedete, fiind pozați adesea chiar dormind în pat cu ea.

Vezi și Ce nu va mai avea voie să facă Meghan Markle după ce va deveni soția prințului Harry.

Citește și: