Nu doar că corpul i se schimbă pe zi ce trece, dar zâmbetul ei e tot mai larg, privirea plină de încredere, se transformă sub ochii noștri în alt om.

Fustele și rochiile ei se scurtează din ce în ce mai mult, dezvăluind niște picioare în formă. Chiar dacă nu a ajuns la capăt de drum, vedeta face ce știe mai bine pentru a ajunge la forma visată. Și pare să fi descoperit rețeta.

oana-romanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Chiar și așa, se mai găsesc voci care ba îi critică îmbrăcămintea, alegerile vestimentare, ba chiar și corpul. ”Păcat ca nu ei in considerare ce spun alți” (sic!) – e unul dintre comentariile primite de vedetă la cea mai recentă postare, în care Oana Roman apare într-o rochiță albă, cu un cordon negru, pozată fiind în intimitatea casei sale.

La un așa comentariu, vedeta a replicat fără a sta pe gânduri: ”păcat ca nu știi să scrii nici cat de clasa a 4a”.

Cei care nu știau că Oana Roman e mai mult decât o vedetă, o imagine, tocmai au aflat că în spatele numelui stă o femeie puternică, ce nu poate fi călcată în picioare.

Vezi și Oana Roman, cel mai sincer interviu despre despărțirea de Marius Elisei. Mai formează sau nu un cuplu?

Citește și:

Gina Pistol, însărcinată pentru prima dată? Cum a reacționat Smiley

Ce s-a întâmplat între prințul WIlliam și Harry, după ce fratele lui a anunțat că se retrage din familia regală. Abia acum s-a aflat