Doar că vremurile nu țin cu această reuniune, dată fiind criza creată, mai nou, de Omicron. Iar Anglia suferă cu zecile sale de mii de infectări zilnice.

Cu doi copii mici, prințul Harry și Meghan Markle nu vor să riște nimic. Asta, chiar dacă regina are o vârstă înaintată și e primul ei Crăciun fără soțul ei, răposatul prinț Philip.

Inclusiv regina înțelege situația și nu poate insista în aceste condiții, relatează Voici.

Prin urmare, singura cale pe care protagoniștii au găsit-o pentru a fi împreună este prin… videoconferință, a dezvăluit expertul regal Stewart Pearce. La timpuri dificile se cer soluții inovatoare, iar aceasta este singura care poate funcționa în această situație.

Regina va sărbători Crăciunul, ca de obicei, la palatul Sandringham, unde în fiecare an se reunește familia în această perioadă. Vor fi prezenți însă, printre alții, prințul William, soția lui, Kate Middleton, și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis.

Dacă Harry și Meghan ar fi putut fi prezenți, ar fi fost primul Crăciun pe care regina l-ar fi făcut cu micuța Lilibet, cea care îi și poartă numele.

Acest Crăciun poate fi unul foarte important în familia regală britanică. Maiestatea Sa nu se simte bine în ultimul timp şi faptul că a invitat pe toată lumea poate fi un semnal de alarmă. Să nu uităm că acelaşi lucru l-a făcut şi tatăl său, când a simţit că se apropie sfârşitul. Regele George al VI-lea al Regatului Unit a reunit întreaga familie pentru un ultim Crăciun magic, abundent în sfaturi de viaţă pentru fiecare în parte.

Dacă aşa va decide soarta mai târziu, că acesta va fi fost ultimul Crăciun al celei mai longevive suverane, regretele de a nu participa probabil că îi vor năpădi pe ducii de Sussex.

Vezi și Prințul Harry și Meghan Markle dau o nouă lovitură familiei regale. Decizia lor a supărat-o pe regină

Citește și:

Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje ! E de nerecunoscut!

Fiica lui Ion Țiriac, cadou de 350.000 de euro de Crăciun! Ce a primit la numai 24 de ani