Clipe dureroase pentru Anamaria Prodan. Aceasta a dezvăluit pe pagina ei de Facebook detalii legate despre înmormântarea mamei ei, Ionela Prodan.

„Cei ce vor sa și ia rămas bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti) joi 19 aprilie ora 12. Numai familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant”, a scris Anamaria Prodan.

Alături de Ionela Prodan,  în ultimele clipe a fost tot timpul fata ei, Anamaria, care a trecut singură prin aceste clipe grele. Sora celebrei impresare,  Anca, este plecată în America, iar ginerele este dus în Qatar unde are treabă cu meciurile de fotbal.

Ionela Prodan va fi îngropată în Cimitirul Bellu din Capitală alături de fostul ei soț, domnul Tănase, și va fi îmbrăcată în straie populare. Ionela Prodan a murit luni seară și suferea de o boală la pancreas care s-a agravat în ultima perioadă, fiind vorba despre un cancer pancreatic, potrivit libertatea.ro.

 

 

Ce este cancerul pancreatic

 

Cancerul pancreatic apare la nivelul pancreasului, organ aflat în abdomen, în spatele stomacului și care secretă enzime digestive și hormoni care reglează metabolismul glucozei. Cancerul pancreatic, din păcate, prezintă un risc ridicat de mortalitate, deoarece se extinde rapid în corp și este greu de detectat în stadii incipiente.

Simptomele acestui tip de cancer apar de obicei atunci când boala este într-un stadiu destul de avansat și nu tumora nu mai poate fi extirpată în totalitate.

Cancerul pancreatic. Simptome

Simptomele cancerului pancreatic nu apar adesea decât când boala este într-un stadiu avansat. Când se manifestă, simptomele pot fi:

  • dureri în regiunea superioară a abdomenului care pot radia înspre zona spatelui
  • icter (îngălbenirea pielea și a ochilor)
  • pierderea apetitului
  • apariția de cheaguri de sânge
  • depresie

Citește aici cum se manifestă cancerul pancreatic.

Anamaria Prodan a anunțat că mama ei a murit

Anunțul dureros a fost făcut chiar de Anamaria Prodan, aseară, pe rețeaua de socializare Facebook.

„Nu ai murit și nu o vei face niciodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele!!! Tu ești icoana vieții mele! Știu că acolo unde ai plecat, vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în tot Raiul și în inima mea!! Drum bun, iubirea vieții mele!  (…).Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de facebook.

„Cine ești? Ionela Prodan. De unde vii? Din Rai și acolo te-ai întors, draga mea mamă. Să-ți fie drumul lin, icoana mea”, a mai scris Ana Maria Prodan în această noapte.

În ultimul ei interviu, acordat pentru România TV, Ionela Prodan a mărturisit că atunci când era în moarte clinică l-a văzut pe Iisus Hristos. Avea febră foarte mare și nu mai credea că își va reveni vreodată.

Artista Ionela Prodan a fost internată luna trecută în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat. Medicii de la Spitalul Elias i-au făcut un set complet de analize, iar diagnosticul nu a fost deloc bun. În cele din urmă, familia a fost anunțată să se aștepte la ce e mai rău, pentru că medicamentele administrate perfuzabil nu i-au fost de folos.

Citește și: