Potrivit cântărețului, interpreta de muzică lăutărească își va dormi somnul de veci la Cimitirul Ghencea 1, unde există un loc de veci al familiei.

Cu toate acestea, nu se știe data exactă în care va avea loc ceremonia de înmormâmtare, cu atât mai mult cu cât Cornelia Catanga a fost depistată ca fiind infectată cu noul coronavirus.

„O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi o vom îngropa”, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru Playtech.ro.

Rugăminte către Becali

Aurel Pădureanu susține că familia dispune de banii necesari pentru toate formalitățile de înhumare ale regretatei artiste, însă se află în pericol de evacuare din casa în care locuia de ani buni alături de soția și fiul său, după ce au fost executați silit de către creditori pentru neplata ratelor la bancă. Ei luaseră bani de la bancă pentru a-și renova vila pe care o aveau în Chitila.

Pentru a avea pentru încă o perioadă unde să locuiască, Aurel și Alexandru Pădureanu îi cer ajutorul lui Gigi Becali, în speranța că milionarul se va îndura de ei și le va da o cameră unde să locuiască până la remedierea situației.

„Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, a mai dezvăluit fostul soț al Corneliei Catanga.

La fel de îndurerat este și Aexandru, care plânge fără oprire și spune că nimic în viața lui și a tată lui său nu va mai fi la fel după moartea Corneliei. Aceasta a murit în urma unui stop cardiorespirator, la Spitalul Universitar din Capitală, unde era internată în urma simptomelor de infecție cu virusul Covid-19.

„Măicuța mea, unde ești? Fără tine nu pot trăi!!! Mă duc s-o iau de la spital, s-o iau de la nenorociții ăia care mi-au lăsat mama să moară!!! Acum o duc la groapă pe măicuța mea, ea era totul pentru mine”, a declarat Alex pentru aceeași sursă.

Vezi și Aurel Pădureanu, prima reacție după ce soția lui Cornelia Catanga a murit: „Ne-au nenorocit”

Citește și:

Nascută în plină pandemie, fetița Danei Rogoz a împlinit 10 luni. Cum arată în prezent Lia

Monica Gabor are de ce să fie mândră! Fiica ei e extrem de talentată! Lucrările semnate de Irina Colombeanu te lasă cu gura căscată!