De aproximativ 15 ani Mihaela Rădulescu nu mai locuiește în România. Prezentatoarea TV s-a mutat definitiv în Monaco, după divorțul de fostul ei soț, Elan Schwartzenberg, care a avut loc în anul 2008.

Totuși, vedeta nu a uitat de tot de plaiurile natale, iar de-a lungul acestor aproape două decenii Mihaela Rădulescu a mai revenit în țara noastră pentru diverse proiecte TV la care a mai participat. Când vine ”acasă”, nu locuiește însă pe la prieteni sau rdude.

Prezentatoarea TV spune că nu mai are nimic aici, a vândut tot, iar viața sa și imobilele sale sunt toate în Monaco, motiv pentru care atunci când revine în România e nevoită să stea la hotel.

„Nu mai am nimic. Nu. nu. Stau la hotel. Sunt un om care trăiește din valize. M-am obișnuit. Așa trăiesc de ani de zile. Am plecat de 15 ani totuși’, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Libertatea.

Mihaela Rădulescu s-a mutat în Monaco de dragul fiului ei

Mihaela Rădulescu a mărturisit că motivul care a stat la baza părăsirii țării noastre a fost fiul său. Ea a decis că e mai bine pentru el să fie departe de lumina reflectoarelor, căci dacă ar fi locuit în țară camerele de filmat ar fi fost mai tot timpul asupra lor.

Ea a precizat că și-a dorit ca fiul ei să aibă parte de o copilărie normală, să nu fie urmărit tot timpul prim prisma mamei sale și să se bucure de ”libertate”. În plus, departe de România, a putut fi alături de fiul ei pas cu pas, fiind, practic, o necunoscută acolo acum 15 ani.

„Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală (…)

Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălui lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo”, a mai spus ea.

Vezi și Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv pentru care nu-l aduce pe Felix Baumgartner în România: ”Sunt leoaică, cum Dumnezeu?”

Citește și:

Tori Spelling are fața atât de modificată, încât fanii nu au mai recunoscut-o

La 85 de ani, Marina Voica a ajuns din nou la spital. Ce s-a întâmplat cu artista