Fostul ministru al Turismului se află în Costa Rica, unde este refugiat politic, după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, iar iubitul ei a dezvăluit recent, într-un interviu pentru Antena 1, că ei se văd în fiecare lună și deja își fac planuri pentru botezul micuței, dar și pentru nunta lor.

Adrian a dezvăluit că Elena Udrea va naște între 25 și 30 octombrie, însă în Costa Rica, iar fetița lor se va numi Eva Maria. Mai mult, el a mărturisit că a stabilit împreună cu celebra blondă, ca vara următoare să facă și nuntă.

Citește și: Mădălin Ionescu și-a cumpărat un pepene din piață, însă după ce a mâncat din el s-a simțit foarte rău. Ce mesaj le-a transmis tuturor românilor

Nunta va avea loc la vară

„Momentan ne focusăm pe naşterea fetiţei urmând să vedem unde vom face botezul şi sperăm ca vara viitoare, când să fie şi Elena în formă, să plănuim nunta. Sper să se întâmple acestea în România. Naşterea, sincer, nu cred că se va întâmpla în România. Sunt şanse mari să nască fetiţa în Costa Rica. Va avea dublă cetăţenie, costaricană şi română. Eu voi primi dublă cetăţenie şi Elena la fel”,a mărturisit iubitul Elenei Udrea pentru Antena 1.

Mai mult,  sunt șanse mari ca botezul micuței să fie făcut în aceeași zi cu nunta.

Elena Udrea, 44 de ani, și Adrian Alexandrov, în vârstă de 32 de ani, trăiesc de doi ani o frumoasă poveste de dragoste. Adrian a fost manechin de la vârsta de 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar.Ei s-au logodit, anul trecut, în mare secret,  și în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, acest lucru nu i-a împiedicat să-și întemeieze o familie. Fostul manechin a confirmat că Elena a apelat la fertilizare in vitro ca să devină mama.

„Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-şi trăiască viaţa după ce spun alţii. (…) Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi, eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt”,  a mai  declarat Adrian Alexandrov.

Citește și: