În timp ce multe vedete s-au înghesuit spre țările calde și insule cât mai exotice, Răzvan și Daliana au profitat de zilele libere de sărbători pentru a se relaxa în destinația lor preferată de vacanță: Italia.

Drept dovadă stau imaginile postate de cei doi pe rețelele de socializare. Atât Daliana, cât și Răzvan au publicat imagini cu locul de vis pe care l-au ales pentru a petrece sărbătorile de iarnă, iar fanii s-au topit. Mai mult, cei doi par foarte îndrăgostiți în decorul italian.

”Deține doar ceea ce poți purta mereu cu tine: limbi cunoscute, țări cunoscute, oameni cunoscuți. Lasă-ți memoria să îți fie geantă de călătorie”, a scris Răzvan la una din imaginile cu el, în care a fost surprins chiar de Daliana.

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu foarte discret. După despărțirea de Lidia Buble, el și-a găsit fericirea în brațele frumoasei brunete și pare mai îndrăgostit ca oricând.

Prezentatorul TV a mărturisit că are planuri serioase cu Daliana, care este cu 10 ani mai mică decât el. De obicei e discret cu viața personală, dar iată că matinalul a dat din casă, vorbind despre relația cu iubita lui, Daliana, în vârstă de 31 de ani.

Citește și: Răzvan Simion, despre planurile de viitor cu Daliana. Ce spune despre mărirea familiei

razvan italiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Răzvan Simion și Daliana s-au mutat împreună. Dani Oțil i-a dat de gol

Potrivit acestuia, relația e una deja foarte serioasă și în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, ei se înțeleg foarte bine. Se potrivesc și se completează cum nu se poate mai bine și au planuri mari de viitor, chiar vorbesc și despre copiii. Prezentatorul TV în vârstă de 41 de ani, tată a doi copii, ar vrea să aibă cu Daliana măcar un copil.

”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Și semn că chiar așa stau lucrurile, Daliana a fost surprinsă inclusiv în prezența copiilor prezentatorului TV.

Daliana Răducan, actuala iubită a lui Răzvan Simion, a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”, emisiunea de la PRO TV, aceasta activând ca arhitect și designer de interior.

Răzvan Simion a mai fost căsătorit cu Diana, de care a divorțat în anul 2015, iar ulterior prezentatorul TV a avut o relație cu Lidia Buble, însă nici aceasta nu a mers.

Citește și:

Iulia Vântur a vorbit despre planurile de nuntă cu Salman Khan. Ce au întrebat-o până și părinții ei? A recunoscut chiar ea

Sunt căsătoriți de 10 ani și par mereu cuplul perfect, dar Kate Middleton și prințul William au și ei probleme în mariaj