Afaceristul a fost îngrijorat și a împărtășit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat. Unde și-a dus Claudia Pătrășcanu copii, de fapt, în timp ce el suna la Protecția copilului.

Claudia Pătrășcanu s-a dus ieri, în timp ce Gabi Bădălău suna la Protecția copilului, la Mănăstirea Sf. Efrem Cel Nou. Ea a postat diverse înregistrări de acolo și a scris unde este, dar și de ce i-a dus acolo pe cei mici.

„Ieri am avut o zi binecuvântată. Am fost la Cheile Dobrogei, am făcut picnic la umbra copacilor, am urcat dealuri, ne-am rugat la Mănăstirea Sf. Efrem Cel Nou. Cadoul meu pentru Sf. Mărie. Frumusețe și liniște”, a scris ea.

De asemenea, vedeta a mai scris că recomandă oricui să ajungă aici, fiindcă ea are credință de când este mică și dorește ca li copiilor ei să le insufle asta.

„Mi s-a insuflat credința de mică, iar eu doresc să o transmit copiilor mei pentru totdeauna. Îmi doresc ca mulți dintre dvs. să ajungeți la această mănăstire. Împărtășesc acest locaș pentru a face eforturi să ajungeți când aveți posibilitatea. Sf. Efrem Cel Nou este și aici, în Târgușor, Cheile Dobrogei”, a continuat ea.

Ce a scris Gabi Bădălău pe rețelele de socializare

În cursul zilei de ieri, Gabi Bădălău era disperat, asta după ce Claudia Pătrășcanu nu îi răspundea la telefon când s-a dus la ea să ia copiii, conform înțelegerii dintre ei doi, De asemenea, afaceristul a precizat că este nevoit să sune la Protecția copilului.

„Chiar în aceste momente sunt la ea la poartă în comuna Agigea pentru a lua copiii la mine, 2 săptămâni în vacanța de vară. Programul stabilit în baza unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile.

Ieri, când am vorbit ultima oară cu băieții erau nerăbdători să vină, să ne vedem și am stabilit cu ei și mama lor că ajung azi la Constanța după ora 12. De 3 ore stau la ea la poartă… nu răspunde nimeni, am sunat pe telefonul copiilor… e închis, mama Claudiei nu răspunde, Claudia nu răspunde. Efectiv sunt îngrijorat, nu știu nimic de băieți… iar Claudia scandal vre, doar să-și bată joc și să facă circ.

Iritată fiind că judecătoria Constanța mi-a încredințat băieții pentru a pleca în vacanță în Turcia… a făcut apel. Am încercat să vorbesc cu avocații ei… degeaba. O să fiu nevoit să înștiințez Protecția copilului… să sun la poliție pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești… și cam atât… birocrație.

Pur și simplu își bate joc de tot… și nu e conștientă că așa le face rău copiilor’’, a scris el pe Instagram.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, noi acuze la adresa lui Bădălău: „Le spune copiilor că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii” Dar nici ea nu e tocmai ușă de biserică. Iată ultima ei ispravă

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Cătălina Grama (Jojo): ”Descopăr prin ochii copiilor mei bucuria de a trăi”

Cătălin Botezatu a mers pentru prima oară într-o stațiune de pe litoralul românesc și a fost total impresionat. Ce loc l-a cucerit