Pepe a anunțat săptămâna trecută că divorțează de Raluca Pastramă după opt ani de căsnicie, iar decizia lor a uimit pe toată lumea. Cei doi nu mai locuiesc împreună, după cum a anunțat artistul, iar bruneta a dezvăluit unde s-a mutat împreună cu fetițele ei.

La începutul lunii, Pepe făcea un anunț șoc. El și soția sa, Raluca Pastramă vor divorța după opt ani de căsnicie. Raluca a vorbit pentru prima oară despre această situație, fiind surprinsă alături de cele două fetițe pe care le are împreună cu artistul, Rosa și Maria.

Raluca Pastramă a făcut primele declarații după ce Pepe a anunțat că divoțează. Bruneta a nunțat că și-a luat cele două fetițe, Rosa și Maria, și s-au mutat în casa părinților ei. ”Stăm acum la părinți”, a spus Raluca.

La începutul acestei luni, Pepe a anunțat printr-un filmuleț postat pe canalul său de Youtube că el și Raluca vor merge pe drumuri diferite. Artistul a explicat că între el și soția sa lucrurile au luat sfârșit, și că deja el a plecat de acasă de două săptămâni. Totodată, acesta a precizat că divorțul se va produce fără scandal și a promis că el va avea grijă de fetițele sale, chiar dacă el și mama lor nu mai sunt împreună. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe.