Andreea Bălan și George Burcea au decis la începutul anului să se despartă, iar din luna februarie acesta a părăsit căminul conjugal și acum s-a aflat unde s-a mutat actorul.

După ce George Burcea a luat decizia neașteptată de a o părăsi pe mama fetițelor lor, actorul a părăsit casa în care locuia cu artista și cu fetițele lui și a fost nevoit să-și găsească o nouă locuință. Nu a căutat foarte mult, pentru că în ajutor i-a sărit nașul lui, care i-a oferit apartamentul său. Actorul nu a încercat să ascundă acest lucru și a recunoscut chiar el. Acesta a povestit că după ce el și Viviana Sposub au fost diagnosticați cu COVID -19, el s-a izolat cu noua sa iubită, pentru a nu-l infecta și pe naș.

George și-a refăcut viața alături de Viviana, de care s-a îndrăgostit în timpul participării la emisiunea „Ferma. Orășeni vs Săteni” de la Pro TV. În timp ce Viviana a rămas în emisiune, fostul soț al Andreei Bălan a fost eliminat mai repede decât și-ar fi dorit.

„Mi-aș fi dorit să particip la fiecare probă și la fiecare duel care a fost după ce am ieșit. Niciodată nu m-am ferit de luptă. M-am uitat la fiecare episod, căci eram foarte curios să văd cum va decurge parcursul fiecărui coleg, nu numai cel al Vivianei. În perioada în care am fost izolați am locuit împreună cu Viviana, pentru a nu-l infectă și pe nașul Clăriței, cel cu care locuiesc. Pe nașul Zhenon (actorul Iulian Burciu, n.r.) îl știu din 2012 și am stat împreună și la căminul de teatru, și în alte apartamente din București. El nu-mi este doar coleg de teatru, naș și prieten, ci este parte din inima mea, din sângele meu”, a dezvăluit atunci George Burcea.

Mai mult, actorul a mărturisit că este foarte fericit alături de noua lui iubită, Viviana, cu care s eînțelege foarte bine.

„Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”, a spus George. Viviana a concluzionat: ”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.” , a declarat George.

Citește și:

Care este starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud-Est, după ce a fost internat la ATI cu COVID-19! Anunțul făcut de membrii trupei

INTERVIU EXCLUSIV Omid Ghannadi: ”În zilele bune este haos, iar în zilele mai grele este dezastru”