Lovitură pentru Alexandru Ciucu: fetițele rămân la Alina Sorescu

Alina Sorescu (35 de ani) vorbește rar despre situația prin care trece, dar atunci când o face are de anunțat lucruri importante. „Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viață mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a scris Alina Sorescu pe Instagram, explicând, detalia, situația în care se află acum familia ei.

Citește și: Unde s-a mutat Alina Sorescu după ce a plecat din vila conjugală. Imagini din locuința de 300.000 de euro

Alexandru Ciucu ceruse custodia copilelor. Ce motiv a invocat

Amintim că Alexandru Ciucu, care, iată, sfârșește al doilea mariaj, a cerut instanței ca până la finalizarea procesului de divorț cei doi copii pe care îi are împreună cu Alina Sorescu să rămână cu el.

Motivul invocat de Ciucu era faptul că el locuiește într-o casă mult mai mare decât cea a Alinei. După despărțire, solista Alina Sorescu s-a mutat într-un apartament din București, în timp Alexandru Ciucu a rămas în vila somptuoasă, de jumătate de milion de dolari, în care locuia cu familia, în Pipera. În luna mai, Alina anunța că instanța a decis ca fetițele să rămână cu ea, însă Alexandru Ciucu nu s-a lăsat și a contestat decizia. Iată că și a doua oară verdictul a fost favorabil solistei. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani).

nunta-alina-sorescu-alexandru-ciucu-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Alina Sorescu și fetițele locuiesc într-un cochet complex rezidențial

În prezent, Alina Sorescu locuiește într-un apartament cu patru camere, imobilul fiind evaluat la suma de 300.000 de euro. Locuința este situată într-un ansamblu rezidențial din zona Expoziției, din Sectorul 1 al Capitalei. Este modern, cochet și foarte spațios pentru solistă și cele două fetițe. Pe canalul de Youtube al complexului rezidențial există imagini detaliate din apartamentele respective, așa că ne putem face o idee despre cum arată, în interior, noua locuință a Alinei Sorescu, în care solista se vede nevoită să își ia viața de la capăt, după o căsnicie de aproape 12 ani.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au ridicat împreună o vilă impunătoare

În iarna lui 2017, la 5 ani după căsătorie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu petreceau primul lor Crăciun în casă nouă. Cei doi au munci pe brânci, mai bine de trei ani, ca să își ridice o casă impunătoare, inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârşin. Până în acel moment locuiau într-un apartament din zona Floreasca, din București. „Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani şi jumătate de chin. Soţul meu a fost şef de şantier…Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creştem fetiţele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim şi cu bunicii. Ne-am mutat şi tot mai avem lucruri de făcut, şi prin casă, şi prin curte. Avem o curte în care eu visez să punem leagăn, lucruri pentru copii…Avem un dressing la comun”, povestea Alina, când totul era roz în căsnicia ei.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro

Citește și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb