În prezent, Alina Sorescu locuiește într-un apartament cu patru camere, imobilul fiind evaluat la suma de 300.000 de euro, după cum anunță Antena Stars. Locuința este situată într-un ansamblu rezidențial din zona Expoziției, din Sectorul 1 al Capitalei. Este modern, cochet și foarte spațios pentru solistă și cele două fetițe.

Pe canalul de Youtube al complexului rezidențial există imagini detaliate din apartamentele respective, așa că ne putem face o idee despre cum arată, în interior, noua locuință a Alinei Sorescu, în care solista se vede nevoită să își ia viața de la capăt, după o căsnicie de aproape 12 ani.

De cealaltă parte, Alexandru Ciucu își dorește ca fetele lor să locuiască în vila de 2.000 de metri pătrați din Pipera, așa că a depus, pe 12 aprilie, o ordonanță președințială la Judecătoria Buftea. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ridicat casa în timpul căsniciei și s-au mutat în 2017, după ce au muncit la ea timp de trei ani.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, partaj dificil. Cum arată palatul conjugal de 500.000 de euro

Citește și: Alina Sorescu, de la nuntă fabuloasă, la divorț scandalos. Filmul ceremoniei la care mirele Ciucu a sosit pe cal alb

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după aproape 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit pe 12 septembrie 2010, la Palatul Știrbey. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), pentru care designerul Casei Regale a deschis proces la Judecătoria Buftea. Designerul a cerut o ordonanță preşedinţială, acțiunea fiind depusă pe 12 aprilie. Prin ordonanța președințială, instanța poate decide rapid, până la finalizarea divorțului, unde vor locui minorii.

alina-sorescu-alexandru-ciucu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. ”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. Ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea cântăreața.

Vezi și: Secretul din viața lui Alexandru Ciucu: Alina Sorescu nu e prima soție. De ce a divorțat în trecut și ce spune despre femeia care i-a luat mințile

Vezi și: Prima reacție a Alinei Sorescu referitoare la divorțul de Alexandru Ciucu: „La începutul anului am introdus acțiunea de divorț…”