Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, și actrița Lisa Bonet, în vârstă de 53 de ani, au uimit Hollywood-ul când au anunțat au la începutul acestei luni, că la patru ani de la nuntă și după 16 ani împreună și doi copii, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și Lola Iolani Momoa, au decis să meargă pe drumuri separate.

“Dragostea dintre noi continuă însă, evoluând în direcții pe care urmează să le descoperim și să le trăim. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a deveni ceea ce ne dorim”, scrie în comunicatul oferit presei de cei doi.

Decizia pare să fie una definitivă, având în vedere că celebrul actor a părăsit reședința conjugală. La două săptămâni după ce a confirmat că el și Lisa Bonet divorțează, Jason Momoa, starul din Aquaman, a fost fost surprins ieșind din curtea unui prieten. Actorul pare să locuiască într-o rulotă. Acesta a fost surprins recent ieșind dintr-o rulotă parcată în curtea unui prieten la începutul acestei săptămâni, având un aspect neîngrijit și a renunțat la verigheta. Fanii s-au întristat foarte tare când l-au văzut pe marele actor așa.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după 16 ani de relație

După 16 ani de relație și patru ani de căsnicie, Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de ei și au reușit să uimească pe toată lumea. Între cei doi este o diferență de 12 ani și au împreună doi copii, dar nimeni nu știa că au probleme în mariaj. Jason Momoa și Lisa Bonet au anunțat că s-au despărțit și că o iau pe drumuri separate, printr-un comunicat vag, în care nu au dat prea multe detalii despre ce s-a întâmplat între ei.„Cu toții am simțit presiunea și schimbările acestor vremuri transformatoare. Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, dăm vestea familiei noastre. O luăm pe drumuri diferite în această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate. (…) Dragostea dintre noi continuă însă, evoluând în direcții pe care urmează să le descoperim și să le trăim. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a deveni ceea ce ne dorim”, se arată în comunicatul oferit presei de cei doi.

„M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. Țîn minte că i-am zis mamei mele: (n.r. Bonet a jucat în Cosby Show) Nu i-am spus asta (n.r. lui Bonet) decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. Am vrut mereu să o cunosc. E o regină, a fost dintotdeauna.”, a spus actorul.

Citește și:

Ioana Ginghină, primele declarații despre sarcină: ”Am fost la controlul de rutină și…”

Artist celebru, la un pas de moarte după o clipă de neatenție: „M-am trezit înecându-mă de la fum”