Frumoasa artistă se simte foarte bine după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o pe 31 de cembrie. Deși au trecut doar două săptămâni de atunci, vedeta PRO TV pare că nu mai are deloc probleme de sănătate și s-a refăcut complet. Drept dovadă aceasta se bucură de o vacanță exotică tocmai în Kenya, pe Insula Chale, la Oceanul Indian.

 

View this post on Instagram

 

Catching up… #longtimenosee

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Artista se relaxează alături de iubitul ei în îndepărtata vacanță, însă nu au fost lipsiți de peripeții. Deși stau într-un resort de lux, vedeta pro TV le-a arătat fanilor de pe Instagram într-un Instastory că s-au trezit cu un gândac uriaș în baie. Mai mult de atât, cei doi se pare că au exagerat cu soarele și se confruntă cu arsuri solare și recunosc că au dureri și îi ustură pielea.

 

View this post on Instagram

 

Un baobab si o baobabă

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Irina Rimes a ajuns de urgență la spital în ultima zi a anului, după ce i s-a făcut rău, în timpul unui concert.  Cântăreața a trecut prin momente de neimaginat, având dureri de nesuportat. Irina Rimes a fost operată de urgență pe data de 31 decembrie, iar la trei zile a fost externată.

 

View this post on Instagram

 

Vremurile alea bune când încă nu eram arși de soare …

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

‘În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt și eu ca e sărbătoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot in reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burta m-am simțit ca noua. Umflata la fata, vânată pe sub ochi și pe la toate incheieturile, am intrat frumoasa de tot in 2020’, este mesajul transmis de Irina Rimes.

Citește și: