Lidia Buble trece prin clipe dificile, după ce a fost trimisă în judecată pentru mituirea a doi polițiști. Imediat după aflarea veștii, ea a decis să plece pentru două zile din București și și-a găsit alinare în brațele părinților și surorilor ei, la Deva.

Vedeta tv a postat pe Instagram mai multe InstaStory-uri cu imagini în care apărea cu surorile sale, Diana și Lorena. Mai mult, ea a postat pe rețelele de socializare și citate din Biblie. În această perioadă grea, cântăreața a ales să se reculeagă câteva zile în casa părintească, unde și-a petrecut timpul citind din Biblie.

Lidia Buble este foarte apropiată de familia ei, atât de părinți, cât și de cei 10 frați, cu care ține legătura frecvent și cu care se vizitează des. Așa se explică și alegerea ei de a merge în Asia Express cu una dintre surori.

ldiiaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Artista este acuzată de dare de mită, motiv pentru care a fost trimisă în judecată. Aceasta e ar fi dat 900 de lei unor agenţi de poliţie pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. Cei doi aegenţi de poliţie şi încă o persoană, trimişi şi ei în judecată. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Cântăreaţa Lidia Buble a fost deferită justiţiei în 19 noiembrie 2021 de către procurorii DIICOT Ploieşti. În noaptea de 15 februarie 2021, mult după miezul nopţii, cântăreaţa, aflată la volanul unei maşini, a fost oprită în Bucureşti de un echipaj de la brigada rutieră. Era un control de rutină, doar că Lidia nu avea actele în regulă şi, în plus ar fi refuzat ca agenţii să o testeze cu etilotestul în noaptea respectivă.

Ca să scape din încurcătură, a telefonat unui prieten să-l întrebe cum se procedează în astfel de situaţii. Bărbatul ar fi fost cel care a învăţat-o că poate scăpa de consecinţele legii dacă oferă bani poliţiştilor. Suma propusă a fost între 300 de lei şi 200 de euro. Buble a căzut în capcană fără să ştie, că prietenul cu care Lidia s-a sfătuit era filat de DIICOT Ploieşti. El avea telefonul interceptat, astfel că întreaga discuţie în care artista a fost sfătuită să mituiască poliţiştii a fost înregistrată.