Julio Iglesias însuși s-a văzut nevoit să nege zvonurile că privind starea sa de sănătate precară, într-o postare pe contul său de Instagram. Însă cum postarea nu a fost însoțită de nicio fotografie recentă și nimeni nu l-a mai văzut în public în continuare, firește bârfele au continuat să circule.

Într-un interviu recent acordat revistei Hello! și citat de cotidianul El Mundo, fiul său Julio José Iglesias Preysler, rezultatul primei căsătorii a artistului cu Isabel Preysler, a vorbit despre viața tatălui său în Bahamas, locul în care trăiește din 1985, dar și despre modul în care acesta a trebuit să aleagă între sănătatea sa și succesul său în afaceri.

EXCLUSIVE: Julio Iglesias and two bikini-clad companions on the beach in front of his magnificent home in Punta Cana in the Dominican RepublicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Tatăl meu, mental și fizic, este perfect”.

„Nu este nimic care să-i placă mai mult tatălui meu decât să fie pe scenă și nu a reușit să o mai facă de un an și jumătate. Departe de a deveni deprimat, s-a dedicat afacerii sale și a trăit o viață liniștită în Bahamas.”, spus Julio Jose.

El a subliniat, de asemenea, că starea de sănătate a lui Julio Iglesias este una bună și că nu are nimic de-a face cu ceea ce se speculează în spațiul public: „Tatăl meu, mental și fizic, este perfect”.

Și dacă despre sănătatea tatălui său Julio Jose a fost cât se poate de deschis, despre zvonurile privind problmele în căsnicie ale marelui artist fiul său nu a vrut să comenteze nimic.

Miranda Rijnsburguer, soția sa mai tânără cu 22 de ani, nu prea mai locuiește alături de Julio. Mai precis, aceasta își împarte viața între reședințele familiei din Caraibe și Marbella, acolo unde fiicele lor gemene, Miranda și Victoria, își petrec majoritatea timpului.

Citește și: Gemenele lui Julio Iglesias sunt superbe, dar iată cum arată mama lor. E de o frumusețe rară. Cei doi formează un cuplu de 30 de ani

xCe copii frumoși are Enrique Iglesias. Fiica lui cea mică a împlinit un an și e adorabilă!