Cel supranumit “Moartea din Carpați” a avut parte de o copilărie în mijlocul sălbăticiei. A crescut în pădure, alături de părinți, terenul său de joacă fiind, practic, fără limite.

“Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură. Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros.

Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi cât mai aproape de natură. Locuiesc într-o zona metroplitana Iașiului, am o curte foarte mare…”, a povestit Cătălin Moroșanu într-un interviu la Kanal D, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Luptătorul este unul dintre cei 12 Faimoși care s-au aventurat în competiția “Survivor România”. Cel de-al doilea sezon „Survivor România” începe sâmbătă aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână, după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

Cei 12 concurenți care formează echipa Faimosilor sunt Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

Vezi și Cătălin Moroșanu și-a greșit cariera? Asta își dorea cu adevărat să facă

Citește și:

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Bănică, la 42 de ani: ”Corpul meu a luat-o puțin razna”

Fetița Elenei Udrea este adorabilă! Cele mai recente imagini cu ea au cucerit internetul