Bărbatul, care este unchiul ducesei din partea mamei ei, susține că soția prințului William nu ar fi în stare de așa ceva având în vedere că este mult mai iubitoare decât pare.

„Nu cred nicio clipă că Kate a făcut-o pe Meghan să plângă. O cunosc pe kate de când s-a născut și nu are absolut nimic rău în ea. Pur și simplu nu e în natura ei”, a declarat Gary pentru Daily Mail.

„Dacă cineva a avut o criză de moment, aceea trebuie să fi fost Meghan. Kate ar fi încercat să facă pace. ”, a mai adăugat acesta.

Zvonurile despre o ceartă tensionată între cumnate aua părut la scurt timp după nunta prințului harry cu Meghan. Inițial, se zvonea că ducesa de Sussex a făcut-o pe Middleton (39 de ani) să izbucnească în lacrimi în timpul unei discuții despre rochiile domnișoarelor de onoare.

„S-a întâmplat invers”, i-a spus Markle lui Oprah, în vârstă de 67 de ani, în cadrul interviului exploziv pentru CBS. „Toată lumea din instituție știa că nu este adevărat.”, a mai adăugat ea.

În urma declarațiilor șocante făcute de Meghan, expertul regal Katie Nicholl a declarat că Middleton a fost „îngrozită”.

„Kate este atât de discretă și are foarte mult respect pentru viața ei personală. Nu auzi niciodată despre ea că s-a certat cu cineva, pentru că are foarte multă grijă cu modul în care îi tratează pe cei din jur”, a spus expertul.

Goldsmith, în vârstă de 52 de ani, a declarat, de asemenea, pentru The Daily Mail că se îndoiește de varianta poveștii spusă de Markle, nu numai pentru că nepoata sa este „cea mai spectaculoasă” persoană pe care a cunoscut-o vreodată, ci și datorită fostei profesii a lui Markle ca actriță.

„Este o vedetă de la Hollywood”, a spus el despre ducesa de Sussex. „Nu poți da vina pe un tigru pentru că a mușcat capul de oaie. Dar nu cred niciun cuvânt care iese din gura ei. Este actriță și știe să-și manipuleze publicul. ”, a spus acesta.

Pe lângă faptul că Meghan Markle a fost prinsă de mai multe ori cu minciună în interviul pentru Oprah, cea mai mare greșeală a ei a fost se pare să o implice pe Kate Middleton. Se pare că acest lucru i-a deranjat pe mulți britanici și ducesa de Sussex a fost aspru criticată.

Omul de afaceri britanic a concluzionat că ducii de Sussex au părăsit familia regală, spunând că vor intimitate, dar după doar un an au expus toată familia regală într-un scandal mediatic.

„Nu cereți anonimat și faceți un pas înapoi din viața publică pentru a vă arunca apoi familia și bunica sub autobuz în fața televizorului. De ce ai face asta? Familia Regală nu este rasistă, nu este sexistă, nu este ageistă. Sunt o busolă morală ”, a mai spus acesta.

Citește și:

Celine Dion a împlinit 53 de ani. Cum arată acum artista?

Cum arată fiul cel mic al lui Adrian Mutu? Tiago împlinește 4 ani