„Zâna”  a povestit la „Agenția Vip” că s-a întors dintr-o vacanță în Africa și Italia, unde a mers împreună cu partenerul ei de viață și fiica ei, Violeta, dar și alături de familia surorii ei mai mici, Cristina, mama a doi copii, un băiețel Luca și o fetiță Alessia.

„Am fost în Africa, alături de familia mea, alături de omul drag sufletului meu, am avut 10 zile în care ne-am bucurat unii de ceilalți. Au fost și copiii, căci vara e vară acolo, în adevăratul sens al cuvântului. Bălăceala a fost cuvântul de ordine. Am ales ținute colorate pentru că am zis să mă integrez bine. Fiind împreună cu sora mea, noi cele două gospodine, am gătit în fiecare zi pentru uriași și pitici, 7 la rând. Am fost noi, familia noastră. Când ești plecat departe de țară, îți e dor de bunătățile de acasă’ a povestit Andreea Marin.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Cum a devenit Ilinca Vandici celebră. Vedeta a mărturisit chiar ea și spune că nu regretă deloc

Andreea Marin și Cristina seamănă ca două picături

Puțină lume știe că cele două nu doar că seamănă ca două picături, dar se înțeleg și foarte bine. Drept dovadă stau imaginile pe care, vedeta le-a postat de-a lungul timpului pe rețelele de socializare. Andreea și Cristina sunt una mai frumoasă ca alta, dar spre deosebire de fosta prezentatoare TV, sora ei are niște ochi albaștri superbi.

În timp ce „Zâna Surprizelor” a fost atrasă de o carieră în televiziune, sora ei este o adevărată afaceristă. După ce a avut un restaurant cu specific  italian, pe care l-a închis în 2014, Cristina s-a reprofilat și și-a deschis un salon de înfrumusețare.

„Îi admir vocația de mamă. Este o mamă extraordinară! Ea și soțul ei sunt pe aceeași lungime de undă la acest capitol: își cresc copiii singuri, fiind ajutați doar ocazional de bunicii micuților. Plus că muncesc cot la cot la propria afacere, e mare lucru că se înțeleg atât de bine!”, a spus Andreea Marin despre sora sa , într-un interviu mai vechi pentru adpm.ro.

Nici Cristina nu se lasă mai prejos și are doar cuvinte de laudă la adresa surorii ei mult mai celebre, despre care spune că este foarte diferită  de cum o percepe restul lumii. „Eu o știu pe Andreea altfel decât o cunoaște restul lumii… Pe sticlă nu știu exact cum poate fi percepută de către cei din fața micilor ecrane, însă știu cu tărie că, dacă ajungi s-o descoperi în viața de zi cu zi, este un om minunat. Andreea e o persoană caldă. Eu așa o știu. Ea este persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta!”, a spus și Cristina într-un interviu mai vechi.

Citește și: Nu ai mai văzut-o așa niciodată. Detaliul observat de fani în imaginile cu Simona Halep din vacanța din Croația

Andreea Marin a vorbit despre al doilea copil

Andreea Marin a mai povestit în emisiunea „Agenția Vip” că are foarte multe proiecte de viitor, cum ar fi lansarea unui film la sfârșitul lunii, dar a vorbit și despre viața personală. Vedeta  a anunțat că ea și iubitul ei,  Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, se vor muta, în curând, împreună și abia așteaptă să-și întemeieze o familie.

„Nu va mai fi distanță multă vreme, e necesară acum, pentru că avem niște lucruri de dus la capăt, dar la un moment dat nu va mai exista distanță. Nu avem de gând să ne oprim, nu avem motive să ne oprim. Important este când oamenii găsesc o armonie, când se înțeleg unii pe alții și când există înțelegere. Nu vreau să fac comparații, pentru că nu există comparații. E vorba despre maturitate și despre faptul că am lângă mine acum un om care e trecut prin multe, un om care a construit de la 0 prin forțe proprii, iar oamenii de genul acesta apreciază lucrurile în viață. E o mulțumire pe care o aduc Cerului pentru că am întâlnit un astfel de om. Ne e bine acum și asta e tot. Dacă Dumnezeu vrea să mai fac un copil, așa se va întâmpla. Îmi stă în fire să gândesc pozitiv și să dau la o parte ceea ce înseamnă piedică în viață, cu toții trecem prin lucruri bune sau mai puțin bune”, a declarat Andreea.

Citește și: