La 33 de ani, mamă a doi copii, unulde 8 ani și o fetiță de numai 6 luni, Kendra a nu a mai rezistat în mariajul cu Hank Baskett, deși, susține ea, a făcut tot ce a putut până în ultimul moment.

”Am semnat ultimele acte de divorț. A fost brutal. Am făcut tot ce am putut. Chiar am făcut. Sunt foarte mândră de mine! Am luptat ca să o salvez până în ultima secundă. Asta e. Viața merge mai departe. Adio!”, a scris vedeta pe un cont de socializare.

Kendra, căsătorită cu fotbalistul american în 2009, trece prin momente pe care doar cineva care a trecut prin aceeași experiență le poate înțelege: ”Tocmai când credeam că m-am vindecat, încep să plâng. Îmi pare rău, nu sunt o persoană perfectă. Chiar îmi pare rău!”, a mai scris vedeta.

A revenit ulterior cu un mesaj care spune totul: ”Divorțul e oribil”.

Semn că trece prin toate stările și se confruntă deja cu provocările unei vieți de femeie singură, vedeta a continuat: ”Poate că a venit vremea să mă înscriu pe o agenție matrimonială online, să găsesc un bărbat care să mă ajute să fac curățenie în garaj. E atâta praf… Am nevie de un bărbat. De fapt, nu, nu am”.

Vezi și Lorenzo Lamas, starul din „Renegatul”, divorțează a cincea oară! Nu are noroc în dragoste!

Citește și: