Asta pentru că Hayley nu are deloc o siluetă trasă prin inel. Nici urmă de talie de viespe. Are forme rotunde, voluptoase, e femeie în toată regula, așa cum ar spune unii. Și cu toate acestea, nu se sfiește să-și etaleze curbele, ea fiind model de lenjerie intimă.

fiica lui David HasselhoffSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Născută din căsătoria actorului din ”Baywatch” cu actrița Pamela Bach (terminată cu divorț în 2006), Hayley, care a rămas cu tatăl său după terminarea căsătoriei, e extrem de încrezătoare în propria persoană și nu pierde nicio ocazie de a arăta asta.

E model ”plus-size” încă de la vârsta de 14 ani. Îsi amintește că, în acea vreme, nici nu exista noțiunea de model ”plus-size”, care în ultima vreme e deja un trend, din ce în ce mai multe modele ”cu forme”, supraponderale, fiind promovate.

”Noi, femeile, trebuie să ne iubim corpurile pentru tot ce ne oferă ele, nu doar pentru felul în care arată”, declară Hayley, care își amintește că întotdeauna s-a simțit diferită de colegele sale. Și nici nu avea cum să fie altfel. Era singura din clasa ei care, la 9 ani, purta sutien.

”E important pentru mine să îmi apreciez și iubesc formele”, mai spune ea. ”Alegerea mea e să fiu fericită cu corpul pe care îl am azi. Trebuie să te iubești pe tine, așa cum ești zi, pentru a putea să ajungi unde dorești, în viitor”, mai declară Hayley într-o pauză de shooting.

Tânăra, care a apărut în copilărie în ”Baywatch”, cochetează și cu actoria, apărând în serialul TV ”Huge”, dar și cu moda, lansând o colecție vestimentară.

Hayley mai are o soră mai mare, Taylor Ann, născută în 1990. Aceasta a urmat Universitatea din Arizona și a jucat în Rich Kids of Beverly Hills, în 2015.

Foto: Instagram

Vezi și Ozana Barabancea nu se mai oprește din slăbit. Se subțiază văzând cu ochii! | GALERIE FOTO

Citește și: