Vestea că va fi curând mireasă a fost dată chiar de Jennifer, pe Instagram. Potrivit acesteia, a fost cerută de soție în weekend, într-o escapadă surpriză. ”Abia aștept să-mi petrec cu tine restul vieții, învățând, crescând, râzând și iubindu-te. Da, de peste un milion de ori”, a scris pe rețeaua de socializare Jennifer Gates, încheind cu un emoticon înfățișând un inel.

În urmă cu o săptămână, Jennifer a scris tot despre iubitul ei pe Instagram, de ziua lui: ”Nu pot spune în cuvinte cât ești de extraordinar… Cel mai bun, plin de empatie, inteligent, amuzant, un om care știe să-i sprijine pe cei din jur, cald, modest”, așa l-a descris Jennifer pe iubitul ei.

Nayel Nassar, pasionat de parașutism, are 28 de ani și a studiat, la fel ca Jennifer, la prestigioasa universitate Stanford, obținând diploma în management și economie. 

Jennifer, prima născută în cuplul Gates, studiază medicina şi e membră a lotului naţional de echitaţie.

Jennifer si logodnicul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Chiar dacă tatăl ei s-a îmbogățit din IT, Jennifer, la fel ca și fratele ei, Rory, de 20 ani, și sora sa, Phoebe, de 17 ani, a crescut având acces cu porția la Internet și tehnologie. Așa se explică atracția față de echitație în cazul lui Jennifer.

În ceea ce-i privește pe frații ei, Rory este descris de mama sa ca fiind un tânăr ‘empatic și curios’, un feminist înnebunit după puzzle-uri. Cât despre Phoebe, aceasta este elevă la liceul privat Lakeside High School, din Seatle, unde taxa anuală este de 33.000 de dolari pe an.

Vezi și Bill și Melinda Gates sunt foarte rezervați cu viața personală. Fiica lor arată însă tot, inclusiv pe iubit|GALERIE FOTO

Citește și: