Ani buni, Daiana Anghel (38 de ani) a apărut la televizor, unde aducea știrile din sport. A lucrat la Antena 3, după care la Sport.ro, Antena 1 și Kanal D. S-a retras însă din televiziune și și-a dezvoltat o afacere cu produse cosmetice, a devenit consultant de beauty, dar s-a ocupat și de comunitatea ei online, fiind azi un cunoscut influencer, cu peste 200.000 de urmăritori pe Instagram. Pe pe 3 august 2019 s-a căsătorit cu Sorin Gonțea, un afacerist din Brașov.

daiana-anghel-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Daiana Anghel le oferă fanilor virtuali sfaturi de beauty, de îngrijire a tenului, pentru că s-a specializat în acest domeniu și are și diplomă care îi atestă această reconversie profesională. Frumoasa blondină a decis să vorbească și despre imperfecțiune și să arate ceea ce, majoritatea vedetelor feminine, încearcă să ascundă: problemele cu tenul coșuri, erupții, iritații.

Daiana Anghel și o poză fără filtre, pentru care fanii au apreciat-o

„Afara din zona de confort, dar realitatea presupune și astfel de momente iar #nofilter mai e și așa, nu doar când ne arată tenul perfect în golden hour. Puneam #iwokeuplikethis, dar deja e seară și nu mai merge, îl las pentru poza de after. O zi. O zi poate fi suficientă ca tenul să se dea peste cap și să o ia razna.

În cazul meu, factorii externi au câștigat lupta: caldură, praf, umiditate, condițiile de 2 lei din aeroport, inclusiv la îmbarcare, unde au curs apele pe noi, apoi drum cu mașina în aer condiționat și tot așa.

Nu mă panichez pentru că, din fericire, știu cum s-o scot la capăt și mai știu și că trebuie să fiu îngăduitoare și răbdătoare cu tenul meu. Vă imaginați că nu mă simt deloc confortabil să mă expun într-un astfel de moment…

Însă scopul acestei postări este acela de a vă reaminti că pielea nu e ceva ce putem dresa, nu e la cheremul nostru și nu înseamnă ca nu poate trece prin momente proaste, indiferent de cât de bine o îngrijim și ce produse bune avem acasă. Pielea este un organ care, la fel ca celelalte organe, suferă modificări atât influențate de factori externi, cât și de factori interni. Pielea ne apără organismul de agresorii externi și pot apărea consecințe în acest proces, ca drept dovadă starea de azi a tenului meu.

Important e să știm ce avem de făcut în astfel de cazuri, să nu încercăm să grăbim procesul de refacere și să nu visam cai verzi pe pereți. Îmi doresc din suflet să nu mai aveți așteptări nerealiste ce sfidează logica, pretenții de la produse sau, și mai grav, de la un produs, să rezolve peste noapte lucrurile și nici să nu mai căutați întruna minuni și scurtături. Pentru că pur și simplu nu există.

Exista doar atenția la nevoile tenului și îngrijirea lui corectă, pas cu pas, cu produsele potrivite. Să nu știi nimic despre ce înseamnă o îngrijire corectă și să vrei direct să ai rezultate cu 3 produse de care ai auzit de la mine sau de la altcineva, e ca și cum habar nu ai să scrii, dar desenezi litere pe care nu le înțelegi și te aștepți să iasă o carte. Sa fiți pe fază, că va urma și un after cu pielea boboc, după ce o scot din faza asta”, a scris Daiana Anghel, pe Instagram.

Citește și: Cele mai eficiente remedii pentru coșuri și pentru herpesul bucal

Citește și: Coșurile de pe fese – 9 remedii naturale care îți pot rezolva problema