Actrița în vârstă de 53 de ani a declarat în nenumărate rânduri că vrea să adopte, întocmai ca personajul Charlotte, pe care l-a întruchipat multă vreme. A recunoscut însă ca adopția poate fi de-a dreptul îngrozitoare.

”Îți spun că, atunci când iei copilul acasă, ar trebui să te gândești doar că faci pe bona – asta în cazul în care mama biologică a copilului se răzgândește”, declara actrița.

”În fiecare stat legislația e alta, însă în California e de 48 de ore (fereastra în care mama naturală se poate răzgândi – n. red.). Așa că încerci să te gândești că ce faci e babysitting. Dar e imposibil!”, mărturisește vedeta.

 Davis, care nu s-a căsătorit niciodată, și-a dorit mai cu seamă ca măcar unul dintre copiii ei să fie de culoare. Însă abia după ce a înfiat-o pe Gemma a văzut cât de greu e să crești un copil care nu are ”privilegiul de a fi alb”.

Vorbind despre ce înseamnă să ai copii, actrița, care în tinerețe a avut mari probleme cu alcoolul, a declarat: ”E ca și cum inima îți este în afara corpului”. În cazul ei, inima se întâmplă să fie în corpul unui copil de culoare, a mai spus ea.

Foto: Hepta

Vezi și Sandra Bullock vorbește în sfârșit despre cei doi copii adoptați și despre iubit | GALERIE FOTO

Citește și: