După Louis Spencer, văr de-al prinților William și Harry, care a fost îndelung admirat la nunta lui Harry cu Meghan, a venit rândul lui Arthur Chatto să facă femeile să suspine. Ignorând faptul că e de sânge albastru, tânărul de numai 19 ani se pozează într-una fără tricou, lăsând la vedere frumusețe de mușchi abdominali.

Arthur a participat la nunta printului HarrySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Și acesta a fost observat tot la nunta prințului Harry, din mai, iar de atunci contul său de Instagram a fost luat cu asalt. E un tânăr înnebunit după sport, iar multe dintre instantaneele postate pe rețelele de socializare au fost realizate chiar la sală. Fizicul său e impresionant pentru vârsta pe care o are.

Văr cu Harry și William

Dar cine este Arthur Chatto? E nimeni altul decât un nepot de-al prințesei Margaret, sora a reginei Elisabeta. E fiul lui Lady Sarah Chatto și Daniel Chatto.

Pe Instagram are deja aproape 100.000 de followeri, iar numărul acestora crește neîncetat. Arthur studiază Istoria Artei la Universitatea Edinburgh și este pasionat și de călătorii.

Dovadă că britanicele sunt deja îngenuncheate de frumusețea sa stau numeroasele cereri în acăsătorie pe care tânărul le primește, mai în glumă, mai în serios, pe rețeaua de socializare.

Tânărul, al 25-lea în ordinea succesiunii la tronul britanic, nu are un titlu regal, dar va primi unul în cursul acestui an.

Arthur mai are un frate, mai vârstnic, Sam, de 22 de ani, care a învățat la Eton College, la fel ca verii săi, William și Harry.

Din păcate pentru cele care au făcut o pasiune pentru Arthur, acesta are o prietenă. E vorba despre o colegă de facultate, Lizzie Friend, care apare adesea alături de el în poze.

Citește și: