Românul susţine că are acte şi analize care atestă faptul că prințul Charles de Wales a avut o idilă cu mama sa într-una din vizitele sale la Sighişoara. Acum, după mai bine de 49 de ani, omul a venit să îşi ceară drepurile. S-a filmat în faţa Palatului Buckingham din Londra strigând, „father, papa help!”.

vrea-sa-fie-recunoscutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aș fi fiul prințului Charles. Acum 49 de ani, la Sighișoara, prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată.

Acum am venit la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa!”, spune românul într-o filmare devenită virală pe reţelele de socializare.

Internauții îl iau peste picior, mai cu seamă că bărbatul nu aduce deloc la fizionomie cu fiul reginei Elisabeta.

„Cum a făcut ADN-ul? A smuls 3 fire de la Charles și a fugit direct la test cu ele? Sau cum a făcut? Doamne ferește! Multi dezlegați mai umblă liberi printre noi”, spune cineva.

„Ajutor pentru ce? Ai rămas fără mici și bere?”, mai întreabă cineva.

„Seamănă leit! De la glezne-n jos”, mai completează o persoană.

„Printeshe, de unde ai acte doveditoare si daca chiar ai avea nu strigi la poarta ca la sat si le falfai ca pe un ziar. Ai auzit matale pana la venerabila varsta mentionata de o firma de avocatura, Sir Printeshe”, mai spune cineva.

Vezi și Dezvăluiri incredibile! Prințul Charles a vrut să anuleze nunta cu prințesa Diana: „A fost greșeală teribilă!” Ce nu-i plăcea la fosta soție

Citește și:

Jurnalistul Florin Condurăţeanu a murit

Sophia Loren, apariție de senzație la 86 de ani