Celebrul artist este foarte implicat în creșterea micuților și petrecere foarte mult timp cu ei. Mai mult, el a cucerit internetul cu filmulețele haioase în care se joacă cu gemenii lui Nicholas și Lucy. Recent, Enrique a publicat un video în care este călărit de cei doi copii. Mai mult, artistul a fost la un pas să-și piardă pantalonii după ce băiețelul s-a agățat de ei, în dorința de a ajunge cât mai repede la tatăl lui.

 

 

View this post on Instagram

 

Hang on! 🤪😍

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Filmulețul a cucerit internetul și s-a viralizat imediat, fanii  au râs în hohote când au văzut cât de amuzanți sunt cei trei. Aceștia sunt, de asemenea, de părere că Enrique este un tată extraordinar.

Anna Kurnikova și Enrique Iglesias formează un cuplu din 2001

 

Considerată una dintre cele mai faimoase și frumoase jucătoare de tenis,  Anna Kounikova l-a făcut tată pe Enrique,  pentru a treia oară, anul acesta pe 30 ianuarie, când a adus pe lume, în mare secret, o fetiță. Cei doi mai au un băiat și o fată, gemenii Nicholas și Lucy, care s-au născut  în decembrie 2017.

 

Anna Kurnikova este căsătorită cu Enrique Iglesias, alături de care are doi gemeni.  Cei doi au început o relație în 2001, după ce jucătoarea de tenis a apărut în videoclipul artistului, „Escape’.

 

Citește și: