Pepe anunța că se desparte de mama fetițelor lui, Raluca Pastramă, însă divorțul va fi unul amiabil, la notar, cei doi alegând să rămâne prieteni. Dar se pare că planul s-a schimbat, după ce soția lui l-a acuzat de violență și a luat un ordin de restricție împotriva lui, ulterior retrăgându-și acuzațiile. Cei doi au ajuns acum din nou în instanța.

Povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat o întorsătură dramatică și lucruri neașteptate ies la iveală din relația lor, precum faptul că bruneta i-a fost infidelă artistului. Între cei doi pare că a izbucnit un adevărat război, iar acum, Pepe și mama fetițelor lui au ajuns să se certe până și pe avere, potrivit Antena Stars.

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă a încercat contestarea hotărârii AGA, luată pe data de 3 decembrie, în legătură cu activitatea firmei care administrează grădinița ce funcționează în casa părinților săi.

Acțiunea a fost făcută împotriva lui Pepe, în ciuda faptului că artistul nu avea nicio legătură cu grădinița, semn ce dovedește că acesta ar fi putut interveni în deciziile managementului grădiniței, lucru care nu i-ar fi convenit deloc brunetei.

Mai mult de atât, dorința de a-l înlătura definitiv pe Pepe din afacerea în care amândoi au investit ar putea fi și accentuată și de teama ca acesta să nu acționeze împotriva ei, dat fiind că a băgat mai mult de 450.000 de euro în afacere, pentru a-i îndeplini unul dintre cele mai mari visuri soției sale.

Pe lângă grădiniță pe care au construit-o împreună, Pepe și Raluca se vor război și pentru custodia celor două fete, dar și pentru alte afaceri de mai bine de jumătate de milion de euro. O altă investiție pe care au făcut-o împreună a fost un salon de frumusețe, care a fost închis pe timpul pandemiei.

Citește și:

Mihaela Rădulescu, redusă la lacrimi de un cadou din România, venit la Monaco: ”Nu știu cum să explic românilor din țară emoția și lacrima provocate de…”

Cum l-a schimbat pe Augustin Viziru moartea tatălui său: „Au fost cei mai urâți ani din viața mea”