Angelina (42 de ani) trebuie să se mute temporar la Londra pentru filmările „Maleficent 2”. Însă, potrivit New York Post, aceasta s-a enervat extrem de tare când a aflat că nu poate să-și ia copiii cu ea în capitala Angliei. Mai mult,  între ea și Brad Pitt (54 de ani) s-a iscat un adevărat scandal.  Actorul se pare că nu e deloc de acord ca Angie să se mute timp de câteva luni la Londra cu tot cu copii, chiar dacă aceștia locuiesc, în prezent, cu ea.

Așadar, din cauza faptului că nu au reușit să se înțeleagă în privința custodiei și a divorțului, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh Vivienne și Knox nu au voie să plece din țară.

Citește și: După nunta regală, Meghan a fost întrebată de un prieten: „Acum trebuie să mă înclin în fața ta?” Răspunsul ducesei e genial

Maddox vrea să se mute cu Brad Pitt

Angelina și Brad Pitt au anunțat din septembrie 2016 că se despart, însă la aproape doi ani de atunci, ei nu au finalizat divorțul pentru că nu s-au înțeles în privința custodiei copiilor, drept urmare actrița nu se poate muta cu ei la Londra, având în vedere că se află în plin proces. „Încearcă să ajungă la o înțelegere, dar ea nu e deloc fericită. Vrea să-i ia pe copii cu ea la Londra în timpul filmărilor, dar e frustrată din cauza procesului. Cei doi negociază despre cum să facă ca să funcționeze lucrurile între ei”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Lucrurile între Brad Pitt și Angelina Jolie sunt din ce în ce mai complicate. Maddox nici nu voia să-l vadă pe Brad Pitt, dar acum vrea să se mute cu celebrul actor. Fiul ei cel mare, în vârstă de 16 ani, a fost cel care a susținut-o cel mai mult în divorțul de tatăl lui, însă acum băiatul nu mai este de partea actriței.  

Potrivit National Enquirer, adolescentul e foarte supărat pe mama lui, după ce a aflat că Jolie a fost în vizită la mormântul dictatorul  Pol Pot, care este vinovat de genocidul cambodgian, ce a avut loc în perioada 1975-1979, în cadrul căruia au fost executaţi peste două milioane de oameni.

Citește și: