În ciuda insistențelor familiei regale, care l-a rugat pe Thomas Markle să nu mai vorbească cu presa, acesta nu se potolește și a vorbit din nou cu jurnaliștii de la Daily Mail spunând cuvinte grele despre fiica lui.

Deși spune că o iubește, el își jignește public fiica. El o face ipocrită și se victimizează pentru că nu îi este permis să își vadă nepotul. Bărbatul, care nu a mai văzut-o pe Meghan de ani de zile, susține că a văzut o singură poză cu micuțul Archie, pe internet.

tatal lui Thomas Markle despre sarcina

“Toată lumea îi laudă pentru cât de grațioși și minunați sunt, dar nu sunt deloc minunați cu familia lor. Asta e ipocrizie. Nu poți să creezi o imagine despre tine ca fiind o persoana caritabilă și apoi să îți marginalizezi întreaga familie. Felul în care se poartă cu mine lasă multe de dorit”, a spus bărbatul.

„Câteodată am impresia că oamenii cred că eu nu-mi iubesc fiica. O iubesc foarte mult și mi-ar plăcea să am o poză cu Archie să o pun în ramă, alături de cea cu Meghan. Nu a existat niciodată nico problemă între mine și Meghan până de curând. Am tăcut pentru că Meghan era însărcinată cu Archi, dar acum am decis să vorbesc iar pentru că ei (n.r. Meghan și Harry) și  PR -ul lor continuă să mă marginalizeze. Sunt foarte dezamăgit că nu pot să îl văd pe Archie. Credeam că faptul că a devenit mama o va sensibiliza mai mult pe Meghan și mă vă contacta”, spune Thomas Markle.

Thomas Markle îi critică și ei pe ducii de Sussex pentru că au mers în vacanțe cu avionul privat

Mai mult, Thomas amintește și de scandalul în care ducii de Sussex au fost criticați pentru că au fost în vacanță în Franța cu un avion privat.

„Eu nu mi-am cunoscut încă ginerele. De ce prințul Harry nu a luat un avion să vină să-mi ceară mâna fiicei mele? Este evident că nu are nicio problemă să circule cu avioane private. Dacă vrea să vină cu un avion privat , este un aeroport în apropiere în Tijuana, iar cel din San Diego este chiar peste graniță. Sunt și zeci de zboruri comerciale din Anglia spre San Diego și Lons Angeles, în fiecare zi”, a mai spus acesta.

 

De când a aflat că fiica sa urmează să se căsătorească cu Printul Harry, Thomas Markle și copiii lui au încercat să profite la maxim de acest lucru pentru a atrage atenția presei și pentru a câștiga bani frumoși de pe urma declarațiilor lor.

Thomas Markle (75 de ani) a lipsit de la nunta fiicei lui, după ce a fost implicat într-un scandal uriaș în Marea Britanie. El  a regizat câteva fotografii cu paparazzii, în care proba un costum și chipurile citea o carte despre istoria Marii Britanii. S-a aflat însă că Thomas Markle s-a înțeles cu fotografii și că a fost bine plătit pentru acest “circ”. Fiica lui l-a iertat și aștepta să vină să o conducă la altar,  însă Thoma a lipsit de la marele eveniment, spunând că a suferit un infarct și va fi operat pe inimă, însă se pare că ar fi mințit și în privința aceasta. De atunci însă, nu a mai primit nicio invitație să își vadă fiica sau nepotul.

Thomas Markle le-a vândut jurnaliștilor britanici scrisoare pe care a primit-o de la Meghan

Și asta, pentru că Meghan, profund rănită de comportamentul lui,  a decis să taie orice mod de comunicare cu tatăl ei și nu vrea să-l lase să-și vadă nepotul. A durut-o foarte tare pentru că tatăl ei a făcut dezvăluiri despre viața ei personală ca să facă bani de pe urma ei. Astfel, ea a decis să nu-i mai vorbească deloc cu el pentru a se putea proteja pe ea, pe soțul ei și pe fiul său.

 

Mai mult, ducesa de Sussex i-a trimis o scrisoare în care îl ruga să înceteze să o mai facă de râs și l- a rugat din nou să nu mai vorbească cu presa. Se pare că Thomas, care locuiește în Mexic,  a ascultat-o doar cât a fost însărcinată, iar acum a început să o atace din nou. El le-a dat celor de la Daily Mail până și scrisoarea de la fiica lui, evident pentru niște bani în plus..

“Acțiunile tale mi-au frânt inima într-un milion de bucăți. Daca mă iubești, așa cum spui în presă, te rog oprește-te. Lasă-ne să trăim viata în liniște. Te rog nu mai minți, nu mai crea atâta durere și nu mai explota relația mea cu soțul meu”, i-a scris Meghan. Însă, se pare că pentru Thomas sunt mai importanți banii decât fericirea fiicei lui.

 

Citește și: