Celebrul cuplu se va prezenta în fața judecătorilor din 4 decembrie, urmând să ducă o grea bătălie judiciară în care se va decide ce se va întâmpla cu cei şase copii precum şi modul de împărţire a bunurilor comune.

Brad Pitt și Angelina Jolie se luptă pentru custodia copiilor

Angelina și Brad Pitt s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de mariaj și 11 ani de relație.  Deși au trecut mai bine de doi ani de atunci, lucrurile dintre ei nu au fost soluționate și ei nu au reușit să ajungă la nicio înțelegere. Actrița din  ‘Maleficent’ se luptă să câștige custodia totală a celor  șase copii ai lor:  Maddox, 17 ani, Pax, 14 ani, Zahara, 13 ani, Shiloh, 12 ani, și gemenii Knox și  Vivienne, în timp ce actorul, în vârstă de 54 de ani, cere custodie comună.

De asemenea, în urma discuțiilor ei trebuie să stabilească cum își împart bunurile și proprietățile, având în vedere că ei nu au avut încheiat nici un contract prenupțial.

Procesul în care se va dezbate custodia minorilor va începe la 4 decembrie şi va dura între două şi trei săptămâni, potrivit TMZ. După acest interval, judecătorul va decide soarta celor mici.

Citește și: