Fiul prințesei Caroline, Pierre Casiraghi, și soția lui, Beatrice Borromeo, au devenit părinți pentru a doua oară.

Beatrice (32 de ani)  a adus luni pe lume un băiețel perfect sănătos. Acesta va fi al zecelea moștenitor, în ordinea succesiunii la tron. Pierre (30 de ani), prinț de Hanovra,  și soția lui au dezvăluit numele bebelușului. Acesta se numește Francesco Carlo Albert. Cei doi au dezvăluit că vor deveni din nou părinți în luna martie. Ei sunt căsătoriți din vara anului 2015, și mai au un fiu, pe nume   Stefano Ercole Carlo Casiraghi. în vârstă de  un an și două luni.

Fiul prințesei Caroline, Pierre Casiraghi, și soția lui, Beatrice Borromeo, au devenit părinți pentru a doua oară.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Anunțul a fost făcut chiar de mamele celor doi soți, Prințesa Caroline (61 de ani), contesa Donna Paola Marzotto, marți seară, într-un comunicat comun.

„Prințesa Caroline de Monaco și Contesa Donna Paola Marzotto sunt încântate să anunțe nașterea nepotului lor, venit pe lume pe 21 mai 2018. Numele lui este Francesco Carlo Albert”, scrie în comunicat.

Citește și: Prințul Harry a fost atacat de o albină, în timp ce ținea un discurs la ziua tatălui său, iar reacția lui Meghan Markle e fabuloasă

Pierre Casiraghi și Beatrice Borromeo mai au un băiețel

#beatriceborromeo #pierrecasiraghi

A post shared by beatrice borromeo (@bborromeo) on

Soția prințului de Hanovra a dezvăluit într-un interviu pentru revista Glamour, în 2016, că își dorește o familie numeroasă.

Și sora prințului Pierre, Charlotte Casiraghi, este însărcinată și se pregătește de nuntă. Ea va deveni, în curând, mămică pentru a doua oară. Charlottemai are un băiețel, Raphaël Elmaleh, în vârstă de 4 ani.

Citește și: