Îndrăgita actriță a postat pe blogul ei un text care lasă loc de interpretări și care lasă de înțeles că trece prin clipe dificile.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”, a scris Ioana.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit

 

Contactată de   ziarul Libertatea, actrița a recunsocut că nu e totul roz între ei, dar nu a vrut să dea mai multe detalii: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu mai locuiesc împreună de 4 luni

Potrivit Libertatea, problemele între ei au început în urmă cu un an, iar de patru luni nu mai locuiesc împreună, după ce s-au certat cu mare scandal și la casa lor a ajuns poliția.

„La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă”, a povestit un vecin pentru Libertatea. Ce-i drept, actrița nu a mai publicat poze cu soțul ei, din septembrie anul trecut. În toate imaginile apare singură sau împreună cu fetița ei și doar în ianuarie apare alături de soțul ei într-o imagine în care fac reclamă la cafea.

„Sunt mândră că sunt o femeie independenta! Însă această independeța este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea “ independența” m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță…”, a recunoscut Ioana, într-o altă postare pe blog.

 

Ioana Ginghină (41) și Alexandru Papadopol (43) s-au cunoscut în 2003 pe platourile de filmare de la Media Pro, pe vremea când jucau  în telenovela Numai iubirea’, difuzată la Acasă TV. Însă povestea lor de iubire a început abia dupa trei ani, când filmau pentru Daria, iubirea mea’. Ei au fetiță, în vârstă de 11 ani, Ruxandra, care a venit pe lume la scurt timp după nuntă.Păreau să fie cel mai stabil cuplu din showbiz și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.

Citește și: