Un alt cuplu îndrăgit de la Hollywood își spune „Adio”. Povestea de dragoste dintre regizoarea Sam Taylor-Johnson și actorul Aaron Taylor-Johnson se pare că a ajuns la final.

Povestea de iubire dintre Sam Taylor-Johnson și Aaron a ținut primele pagini ale ziarelor din toată lumea încă de la începutul relației lor. Și asta din cauza faptului că regizoarea, cunoscută pentru filmele „Fifty Shades of Grey” și „A million little pieces”, este cu 24 de ani mai în vârstă ca Aaron.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, pe platourile de filmare ale peliculei „Nowhere Boy” și s-au căsătorit în 2012. Diferența de vârsta dintre ei nu părea să fie un impediment în relația celor doi și păreau foarte îndrăgostiți, dar acum presa de peste Ocean anunță că aceștia nu ar mai forma un cuplu.

Totul a început după ce Sam (54 de ani) și Aaron (30 de ani) au scos casa matrimonială la vânzare, pentru suma de 7,5 milioane de dolari. De aici au pornit zvonuri că cei doi divorțează. Fanii sunt convinși că cei doi s-au despărțit și că urmează să împartă suma obținută în urma vânzării locuinței.

*EXCLUSIVE* Aaron Taylor-Johnson and wife Sam do Lunch in HollywoodSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mai mult, cei doi nu au mai fost văzuți împreună din septembrie, anul trecut. Abia la sfârșitul lunii martie , Sam și Aaron au fost văzuți luând prânzul pe terasa unul restaurant din Hollywood, dar cei doi păreau foarte distanți.

Cei doi formează un cuplu de 12 ani, iar la scurt timp după ce a început relația, Aaron a fost acuzat apoi că s-a căsătorit cu Sam pentru a-și asigura roluri în producțiile regizate de ea. Însă, actorul, care a devenit cunoscut pentru rolurile sale din producțiile „Avengers” și „Anna Karenina”, a decis să vorbească deschis despre căsătoria lor, susținând că pentru el vârsta este doar un număr.

„Mi se pare interesant cum oamenii cred că vârsta contează. Cum îți mai poți da seama de vârsta cuiva în zilele noastre? E ciudat. Pentru mine anii sunt irelevanți. Soția mea se simte mai tânără ca mine. Este o femeie cu picioarele pe pământ, inteligentă, creativă și sunt foarte atras de ea”, a povestit Aaron.

Actorul susține că la început a fost deranjat de toată atenția care li s-a acordat, însă s-a obișnuit cu acest lucru. „Atenția care ni s-a acordat la început a fost intruzivă, dar faptul că m-am confruntat cu ea atât de devreme m-a ajutat. A ajuns să nu-mi mai pese și să nu mai vreau să sar la gâtul cuiva când îmi adresează întrebări incomode”, a mai spus actorul.

„Dacă m-aș fi ghidat după părerea oamenilor, aș fi fost o femeie nefericită, prinsă într-un mariaj mizerabil. Celor din jur le place să comenteze, dar pe mine nu mă afectează. Căsnicia mea cu Aaron a rezistat mai mult decât cea anterioară. Suntem împreună de mai mult timp decât mulți dintre prietenii noștri”, a spus și regizoarea.

Foto: profimedia

Citește și:

Cum şi-a revenit Alex Dima după moartea soţiei: ”Foarte multă vreme eu mi-am reproşat pentru că am dus-o la medicul acesta”

Adele a împlinit 33 de ani. Cele mai recente imagini cu ea i-au șocat pe fani