Potrivit revistei americane „Life & Style”, cei doi au început o relație pe platoul de filmare de la comedia „Flarsky”, la șase ani după prima lor întâlnire. „Au flirtat la filmări și au început să formeze un cuplu. Ei încearcă să țină totul secret, însă le e greu să se ascundă. Par extrem de încântați de faptul că sunt din nou împreună”, a declarat o sursă pentru revista menționată.

Citește și: Anunțul neașteptat făcut de tatăl Meghan Markle: „Își dorea de foarte mult timp un copil…”

Charlize Theron și Alexander Skarsgard au format un cuplu și în 2012

Despre Charlize și Alexander Skarsgard s-a scris pentru prima dată în urmă cu șase ani că ar fi împreună după ce au fost surprinși la un restaurant din Hollywood, dar relaţia lor s-a sfârşit după câteva întâlniri.

„Charlize este o femeie care știe ce vrea și cum să obțină. A făcut așa cu Alexander și atunci, și acum face la fel”, a mai spus sursa. Mai mult, editorii de la „Life & Style” susțin că celebra blondă îlplace foarte mult pe Alexander pentru că este un „tip serios”.

 

Relația lor pare a fi de data aceasta una destul de serioasă,  Alexander Skarsgard i-a cunoscut deja pe cei doi copii ai lui Charlize Theron, Jackson (6 ani) şi August (2 ani).

Citește și: